Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Blog | Biokozmetika

2012. Szeptember 08. 15:20, szombat

Mézédes szépítőszerünk

Mézédes szépítőszerünk

Az egyik legkellemesebbnek mondható újszerű szőrtelenítési eljárás a cukorpaszta vagy mézpasztás szőrtelenítés.

Az egyik legkellemesebbnek mondható újszerű szőrtelenítési eljárás a cukorpaszta vagy mézpasztás szőrtelenítés. Az eljárás a gyantához hasonlítható, de a művelet ellentétesen végezendő. Ezáltal nagy gondot fordítunk arra, hogy a szőrtüszőből teljesen kitépjük a hagymáját is a szőrszálnak, így hosszabbtartó a hatása és kevésbé fájdalmas! A piheszőrtől egészen a terminális (vagyis vastagszálú, erős, pl. intim szőrzet) szőrig, mindenre alkalmazható!

Szőrtüszőgyulladásra hajlamos bőrre kifejezetten ajánlott, hiszen a beszakadt szőrszálak esélye lényegesen kevesebb!

Előnyét élvezhetjük még a kellemetlen testszagok elkerülésében, mivel a jól kitépett szőrszál utat enged a verejték kifolyásának, ezáltal nem reked meg a kivezető nyílásban és nem termel baktériumokat, amitől kevésbé szúrós szagú!

Biztonsággal alkalmazható allergiás, érzékeny bőrű vendégeken is, hiszen az összetevőkben nincs szükség vegyi anyagokra, fenyőgyantára (érzékeny kismamáknál is ajánlott).

Nincs olyan nagy hőhatása, mert ezek a paszták kb. 40°C fokon már kenhetőek! Ezen kívül a cukornak antibakteriális hatása van, és vízben oldódik.

Antibakteriális enzimei, szerves savai, valamint a benne található inhibine enzim jóvoltából csökkenti a szőrtelenítés során keletkező fájdalmat és bőrpírt!

Remélem felkeltettem érdeklődésedet ezzel a speciális szolgáltatásommal kapcsolatban és eljössz hozzám kipróbálni, hogy mennyire hatékony!

Édes élvezet a bőrünkön is!

A kezelés alkalmával bőrünk hidratáltabb és selymesebb lesz, mint az eddig alkalmazott epilációk során!

Nagy Szilvia, biokozmetikus

//www.nagyszilvia-biokozmetika.hu/

Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2012. Szeptember 02. 14:35, vasárnap | Biokozmetika

A bőr megfelelő ápolása

Mint kozmetikus kötelességemnek érzem felhívni a vendég figyelmet az otthoni bőrápolás fontosságára. A bőr megfelelő működéséhez elengedhetetlen a bőr megfelelő karbantartása.

2012. Augusztus 20. 20:24, hétfő | Biokozmetika

Száraz? Húzódik? Élettelen?

Az egészséges szervezethez nagymértékben hozzájárul az egészséges bőr is. Csak a sértetlen bőrnek működnek megfelelően a funkciói, ami az emberi test számára nélkülözhetetlen.

2012. Augusztus 16. 13:35, csütörtök | Biokozmetika

Egy újabb pattanás?!

Az egészséges szervezethez nagymértékben hozzájárul az egészséges bőr is. Csak a sértetlen bőrnek működnek megfelelően a funkciói, ami az emberi test számára nélkülözhetetlen.