Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Blog | Elektro Akupresszúra

2012. Augusztus 25. 14:54, szombat

Akupresszúra: De tűk nélkül?!?

  Akupresszúra: De tűk nélkül?!?

Tűk nélkül is ugyan úgy hatékony?

A válaszom: Igen. A z európai ember nincs hozzá szokva a látványoz. Nem egy mindennapi látvány a szemünk. De van humánusabb kellemesebb eljárás és ez az Elektro- Akupresszúra. Hatékonysága megegyezik az Akupunktúráéval mivel a pontok nem változnak csak a mechanizmusa amivel az ingert a szerezet megkapja.

Nem új keletű a téma hiszen már több mint ötezer év van a háta mögött. És ebben mindig az egységes ember képet tartották szemelőt. Test Lélek Szelelem harmóniában legyen. Úgy ahogy az életünk bármelyik területén ez így van ez az akupresszúrában is. Ha ebben bárhol diszharmónia áll fenn akkor ez az egység felborul.

Esetünkben ha a Testnél következik be akkor ott kell vizsgálódni.
Bonyolult rendszerében meg kell találni probléma okát és gyökerét. Néha egy fejfájásnál kezeljük a Gyomor- meridiánon lévő pontokat , mert gyomrunk és emésztésünk renyhe működése állhat a háttérben.
De a mi intelligens szervezetünk miután a megfelelő pontokon keresztül megkapja az „Akupresszúrával” az ingert, utána képes helyre állítani azt mai eddig nem működött tökéletesen. Mert amit képes elrontani azt képes helyre hozni is szervezetünk . És ez egy nagyon fontos tény állás ebben az alternatív terápiában.
Ezért szoktam azt mondani, hogy nem kell hinni benne mert a szervezeted tudja mit kell tennie.


Egyéb egészségügyi problémákat lehet vele orvosolni: Menstruációs zavarokat, Fejfájás, Alacsony vérnyomás, Impotencia, Gyomor fekély, Hátfájás, stb.

Ha nincs a felsorolásban a problémád: bátran tedd fel kérdésed?

Hajdú Zsuzsanna
Elektro- Akupresszőr


Véleményed van? Szólj hozzá!

További bejegyzések a blogban

2013. Március 13. 10:36, szerda | Elektro Akupresszúra

Állandó éhségérzete van?- Mi az oka? Mit tegyünk ellene?

Az éhség tulajdonképpen az agy jelzése arra, hogy a testnek táplálékra van szüksége. A folyamatos, enyhe, vagy akár erősebb éhségérzet egyértelmű, és normális tehát például diétázáskor.

2013. Január 27. 11:32, vasárnap | Elektro Akupresszúra

Mit tegyünk, hogy télen is egészségesek maradjunk?

A tél hallatán sokaknak rögtön a hideg, a megfázás, orrfújás és az influenza jut eszébe. Pedig ez az évszak sokkal többet tartogat mindenki számára: a hófödte táj gyönyörű látványa, szánkózás és séta a szabadban, vagy korcsolyá

2012. November 10. 17:22, szombat | Elektro Akupresszúra

Aranyér és a Székrekedés másként az Akupresszúrában.

Nem mindegy hol szúr! Nem kell a székrekedéstől a fájdalomig eljutni. !