Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2012. Február 17. 11:46, péntek | Helyi

X. JUBILEUMI „Farsang Kupa” gasztronómiai verseny Tatán

X. JUBILEUMI „Farsang Kupa” gasztronómiai verseny Tatán

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség a Tata és Környéke Régió és Egyesülettel együtt rendezi meg aX. JUBILEUMI „Farsang Kupa” gasztronómiai versenyt 2012. március 03-án (szombaton) a tatai edzőtáborban (Tata, Baji út).


A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetségen belül a Tata és Környéke Regionális szervezet 10. alkalommal rendezi meg a „Farsang Kupa” Gasztronómiai versenyt (szakács, cukrász, felszolgáló /pincér - terítési verseny/, pék szakmákban), cocktail-versennyel egybekötve.
Fővédnökünk: Pető István úr a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség tiszteletbeli elnöke.

Szeretnénk, ha minél több, a szakmáját hivatásnak tekintő kolléga, leendő kolléga venne részt, s ennek szellemében kész volna összemérni tudását egy igényes és a nagyközönség számára is látványos jubileumi versenyen. A „Farsang Kupa” gasztronómiai verseny már hosszú évek óta Magyarország rangos versenyei közé tartozik, sőt büszkén mondhatjuk, hogy a versenyzőink egy része a nemzetközi szinteken is sikerekkel mérettették meg magukat, ezért kérjük a többi versenyzőnek is ilyen fokú hozzáállását! Az értékelést a nemzetközileg is elismert, magas szaktudással rendelkező, hazai zsűritagok végzik.


A versenyt a nagyközönség 12-17 óráig tekintheti meg. A kiállítás időtartama alatt mind a versenyzők, mind pedig a nagyközönség számára büfé áll rendelkezésre. Eredményhirdetés: kb. : 16.00 órakor a kiállítócsarnokban.

A Farsang Kupán elnyerhető kitűntetések és címekről, valamint a részletes tudnivalókról a www.tata.hu oldalon tájékozódhatnak a tisztelt érdeklődők.
Főszervező: Petrezselyem Antalné mestercukrász, telefon: 70/250-62-06.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya