Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. Szeptember 19. 11:32, hétfő | Helyi

Keresztbe ásták a közutat

Keresztbe ásták a közutat

Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény megalapozott gyanújával állítottak elő két férfit vasárnap este a tatabányai rendőrök, miután keresztbe ásták a Rét utcát.

Nem volt vizük, ezért szó szerint kezükbe vették a probléma megoldását.
A Rét utca egyik oldalán nincs kiépítve a vezetékes ivóvíz, az ott lakók kútból nyerik a vizet, mely szerintük emberi fogyasztásra alkalmatlan. Hiába kérték több fórumon is a probléma megoldását, nem történt semmi sem, ezért egy 21 éves fiatalember úgy döntött, maga oldja meg a szerinte tarthatatlan helyzetet.

Tudta, hogy az utca másik oldalán egy összedőlt ház alatt van egy pince, ahol korábban kialakításra került a vízvezeték-hálózat, ezért úgy döntött, hogy onnan vezeti át a vizet magához. Tekintettel a Rét utca burkolatának minőségére ásót és lapátot ragadott és ásni kezdett keresztben a közúton. Először egyedül dolgozott, majd később segítője is akadt.

16 éves barátjával már a csövet készültek lefektetni a jó 50 cm mély árokba, mikor a rendőrök megérkeztek és kötelezték őket, hogy állítsák helyre a közutat. A két férfi ellen közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény megalapozott gyanújával indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya