Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. November 22. 13:57, kedd | Helyi
Forrás: MTI

Új telephelyet vásárolt a Deplast Kft. Tatabányán

Új telephelyet vásárolt a Deplast Kft. Tatabányán

A műanyag feldolgozással foglalkozó Deplast Kft. a mikrovállalkozások fejlesztésére kiírt pályázat támogatásával vásárolt 300 m2-es, új üzemcsarnokot Tatabányán, a volt Gyapjúfonó területén.

A beruházás 16 millió forintos költségéből a pályázaton 4 millió forint vissza nem térítendő és 8 millió forint visszatérítendő támogatáshoz jutott a vállalkozás - mondta el Dettre Kadosa.
A társaság eddig egy családi házban működött, ahol évente 50 milliós árbevételt termeltek meg. Az új telephely lehetővé teszi az ISO minőségbiztosítási rendszer bevezetését, melyet elvárnak a német vevők - mondta el az ügyvezető. A cég tervei szerint az új telephelyen megvalósuló fejlesztésekkel az árbevétel elérheti a 70 millió forintot.
A Deplast Kft. 5 fős családi vállalkozás, a 80-as évek óta foglalkoznak műanyag feldolgozással. Jelenleg 7 fröccsöntő géppel rendelkeznek, műanyag háztartási cikkek mellett ipari műanyag-alkatrészek előállításával foglalkoznak.

Termékeik között megtalálhatók német barkácsgépek alkatrészei, bútorok műanyag elemei, számítástechnikai készülékházak és fékberendezések komponensei.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya