Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Január 16. 11:42, hétfő | Helyi

Andits Hair Salon szenzációs bemutatót tartott

Andits Hair Salon szenzációs bemutatót tartott

Az elmúlt hétvégén, szombaton feléledt Tatán, a Gottwald Hotel különterme a tatabányai Andits Hair Salon szervezésében egy különleges Show keretében.

Egy igazán egyéni kezdéssel nyitott a bemutató, amit a közönség óriási lelkesedéssel fogadott, ahol is láthattuk a "mestert" munka közben. A megjelent kétszáz regisztrált vendég, Daalarna esküvői és alkalmi ruháit , Mester Zsófia sminkjeit és nem utolsó sorban Andits Katalin mesterfodrász remekbe szabott alkotásait láthatták.

A szalon filozófiája: alkotni és tökéletesen megvalósítani. A formák és színek szimbiózisa az egyénre szabva. Elengedhetetlen feltétel a magas szakmai- és technikai tudás, a szakmaszeretet, a folyamatos fejlődés, innováció. Ahogy a vendégeknek, nekünk is szükségünk van a megújulásra. Inspirációk itthonról és külföld legjobb fodrászaitól. Kiemelt hangsúlyt fektetünk a haj és fejbőr ápolására. Élményt, kényeztetést kívánunk nyújtani a Kérastase – legmagasabb igényeket kielégítő szépségprogramjának keretében - vendégeink számára.

A közönség soraiban elégedett arcokat láthattunk, amint megjelentek a modellek a kifutón. Egy igazi élmény volt látni, hogy a szépre, a magas színvonalra még mindig nyitottak az emberek. A bemutatót Andits Katalin zárta egy kis beszéddel és a közönséget vendégül látta. A szalon tulajdonosa elmondta, hogy a nagy sikerre való tekintettel, jövőre tervezi a következő bemutatót.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya