Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2019. November 20. 11:00, szerda | Helyi

ÚJRA TATABÁNYÁN MAGYARORSZÁG LEGLÁTVÁNYOSABB OPERETT SHOWJA

ÚJRA TATABÁNYÁN  MAGYARORSZÁG LEGLÁTVÁNYOSABB OPERETT SHOWJA

A Vértes Agorája, 2020. január 25. szombat 19 óra

Oszvald Marika, Szulák Andrea, Bangó Margit, Koós János, Esztergályos Cecília, Fodor Zsóka is fellépett a Monarchia Operett előadásaiban az utóbbi években.Most egy igazi meglepetéssel tér vissza Szombathelyre a világhírű produkció.

Januárban újra látható lesz a városban az ország legpazarabb kiállítású operett showja, amely az év végén érkezik vissza külföldi turnéjáról. 2020-ban megújulva érkezik vissza az előadás több száz látványos jelmezzel, kitűnő énekhangokkal, élő zenekarral.

Vadonatúj műsort, új látványvilágot, és egy igazi legenda „feltámadását” ígérik a szervezők a tatabányai színház és operett kedvelő közönségnek. Hajmási Péter; Cintányéros cudar világ, Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Délibábos Hortobágyon. Világhírű magyar dallamok, amelyek meghódították a világot. A társulat látványos, színvonalas előadásához évek óta hozzászokhatott a közönség. Fergeteges előadásaik nemzetközi színpadokon is sikert aratnak.. Amerikában, Izraelben, Németországban, Erdélyben, Oroszországbanés legutóbb Luxemburgban is a közönség kedvence lett. A társulatot utazásaik során hatalmas ovációval, és álló tapsviharral fogadják.

A kitűnő szólisták, zenészek, táncosok mellett felejthetetlen látványt nyújtanak gyönyörű jelmezek, és produkció látványvilága” – mesélte Kollár Péter Erik a show táncos-komikusa, és művészeti vezetője akinek szereplése évek óta garancia a felhőtlen szórakozásra, kacagásra. Az előadás így méltán érdemelte ki, a kritikusok szerint „a leglátványosabb magyar operett gála” címet. A 2020-as előadásban is közel 200 gyönyörű egyedileg tervezett jelmez lesz látható.

A hagyományossá vált Újévi operett gála sztárja és házigazdája, egy igazi humor bomba Rózsa György az ország „Rózsagyuri”-ja lesz, aki elvarázsolja a nézőket mindenkit megkacagtató humorával ,és egy igazi meglepetés produkcióval. A pörgős, lendületes gálában többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy a Csókos asszony dallamai is megszólalnak. Felhőtlen hangulat, humor, romantika, gyönyörű dallamok, pompás jelmezek. Mindez az operettek csodálatos szórakoztató világával, és világhírű melódiáival az Újévi operett koncerten.

Lepje meg szeretteit karácsonyra az ország leglátványosabb Operett showjával.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya