Városlista
2023. október 3, kedd - Helga

Hírek

2023. Március 07. 10:46, kedd | PR
Forrás: (x)

Trendek 2023 tavaszára: hol keressük őket?

Trendek 2023 tavaszára: hol keressük őket?

Ha igazán odavagyunk a divatért, akkor érdemes minden év elején felkeresni a megfelelő forrásokat a legújabb trendek után.

A legjobb médiumok erre az olyan nemzetközi üzletláncok blogjai, mint a CCC, ahol a blog CCC által írt cikkek nem csak az aktuális trendekről szólnak, de meg is mutatják, hogyan viselhetjük őket. Milyen forrásokat találunk még ezen kívül?

Bloggerek és vloggerek bemutatói

A fashion blog CCC vagy a többi ismert üzletmárka által vezetve rendkívül hasznos felület, ha ismerni akarjuk a legújabb trendeket, azonban ha esetleg véleményeket is szeretnénk látni róluk, érdemes a divatblogolók oldalait böngészni. A divatrajongók, vagy akár divattervezők blogjai és videós csatornái gyakran tartalmaznak olyan részeket, ahol a legtrendibb ruhadarabokról és cipőkről alkotnak véleményt. Megvásárolják és viselik őket, majd elmesélik, mennyire van az adott trendnek értelme. Ha a ruhatárunk felújítása előtt átnézünk pár ilyen bloggeroldalt, biztos, hogy sokat fog segíteni abban, hogy mi az, amit érdemes kerülnünk.

Nemzetközi hírű divatújságok beszámolói

Maria Claire, Vogue, Elle. Mind olyan patinás újságok, amelyek évtizedek óta az élbolyból közvetítik a legújabb trendekről szóló bemutatókat és cikkeket. Ha idejekorán akarunk értesülni valamiről, érdemes felkeresnünk ezen oldalakat. Ezeknél a médiumoknál persze a divatházak egészen elszállt kreáció is megtalálhatóak, így sokszor főleg inspirálódáshoz kiválóak, ahhoz viszont nagyon. Ha valami olyat keresünk, ahol hordható trendeket látunk, ráadásul azonnal meg is vásárolhatjuk őket, akkor inkább a CCC blogjára nézzünk fel. Itt a legújabb trendekről esik szó, mellette arról, hogyan érdemes hordani ezeket. És amiről szó esik, nos, az azonnal meg is vásárolható a CCC üzletében rendkívül megfizethető árakon. Tehát egy kalap alatt egyszerűen és gyorsan felújíthatjuk a ruhatárunkat a CCC segítségével, mellesleg nem csak online, hanem a fizikai CCC üzleteket is bebarangolva, ha kedvünk tartja.Mit érdemes megfogadnunk a legújabb trendekből, és mi az, amit nem?

A trendek változnak, van, ami mindig velünk marad, mert annyira szerethető és praktikus lesz, ám összességében mindig azok a darabok kerülnek ki nyertesként, amik most is és húsz évvel ezelőtt is stílusosnak számítottak. Ezért ha megtetszik valami, soha ne a trendeket vegyük figyelembe, hanem azt, hogy mennyire passzol az a valódi egyéniségünkhöz. Az aktuális trendeket mindig azért hozzák a divattervezők, hogy egyfajta új kínálatot mutassanak nekünk, amit mi beilleszthetünk a saját stílusunkba. Tehát valójában ezek a trendek sosem azért születnek, hogy pontról pontra kövessük őket. Inkább azért jönnek létre, hogy inspiráljanak minket. Ha például látunk egy videót egy vlogger jóvoltából a legújabb trendekből, akkor mindig vegyük számításba, hogy a vlogger egyedi ízlése is számít abban, hogy ő mit mond az adott ruháról van cipőről. Ha annak ellenére tetszene egy darab, hogy azt a vlogger nem ajánlaná, ne tántorítson el, hiszen lehet, hogy pont tökéletesen fog passzolni a ruhatárunkba.

Címkék: ccc, cipő, divat, stílus, trend

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 29. 12:54, péntek | PR

K&H: elég néhány jó szó

hangalapú digitális forintátutalás elsőként a magyar pénzügyi szektorban

2023. Szeptember 19. 14:10, kedd | PR

Fergeteges buli volt a Hidasi Bányásznapokon

A Bányásznap hosszú múltú hagyományra tekint vissza.

2023. Szeptember 13. 17:40, szerda | PR

Elkészült a Jánosik Kft. közreműködésével felújított miskolci Gyermekegészségügyi Központ.

A napokban ünnepélyes keretek között adták át a közel 3 milliárd forintból felújított miskolci Gyermekegészségügyi Központot -jelentette be Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa

2023. Szeptember 06. 16:35, szerda | PR

Színvonalas, piacképes képzések-VLS

Intézményünk, a VLS Oktatási Központ felnőttképzési tevékenységét 1988-ban kezdte, így az egyik legnagyobb múltra visszatekintő felnőttképzési intézmény.