Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. November 08. 14:48, péntek | PR

Télen is sikkesen: eljött a kötött ruhák ideje

Télen is sikkesen: eljött a kötött ruhák ideje

Szeretsz ruhákba bújni nem csak nyáron, de a hűvösebb időkben is? Nem szeretnél lemondani a klasszikus eleganciáról ősszel sem? Vagy épp ellenkezőleg: egy laza, sportos kötött ruhában járod legszívesebben az utcákat?

Jó hírünk van: idén sem kell elengedned a ruhaviselést ősszel, sőt, télen sem, ugyanis 2019-ben is rendületlenül hódítanak a kötött ruhák és kiegészítőik. Kardigánok és stólák, vékonyabb vagy vastagabb opciók, kivágott, mély dekoltázsú, vagy garbó nyakú kivitelek a fázósabbaknak; mini vagy hosszú ruhák sportos vagy elegáns kivitelben… a sort a végtelenségig folytathatnánk.

Télen is sikkesen

A hűvösebb idő beköszöntével sem kell lemondanunk a nőies, csinos megjelenésről. Hogyan maradjunk sikkes, vagy épp laza nők úgy, hogy közben az egészségünk se lássa kárát? A titok a réteges öltözködés!
Máris mutatunk három egyszerű és kifinomult kötött ruha opciót, mellyel biztosan nem lősz mellé idén ősszel sem.

A hétköznapi romantikus

Kényelmes öltözet a rohangálós mindennapokra. Ez a laza szabású ruha egyszerre casual viselet, ám közben mégis romantikus, elbűvölő megjelenést kölcsönöz viselőjének. Viselhetjük színazonos, vagy egy erőteljesebb színű bordó, a merészebbek pedig akár égszínkék sállal is. A testszínű harisnya és a sötét boka- vagy hosszúszárú csizma ideális kiegészítője lehet a kényelmes szettnek.




Laza, sportos, kapucnis

Ez az univerzális, sportosabb stílusú, puha, finomkötésű ruha a lazább megjelenést preferáló hölgyek körében lesz igazán népszerű. A zsínórbehúzással ellátott kapucni nem csak stílusos, de praktikus is: szelesebb, hidegebb napokban plusz védelmi rétegként funkcionálhat, gomboláspántja ellenben segítségünkre lehet a kissé melegebb időben is. Fazonja mindamellett, hogy sportos, teljes hosszban követi az alakot, így a nőiességről ezek mellett sem kell lemondanunk. A szegélyen és a kar-résznél bordás, kötött passzéval rendelkezik.


Letisztult elegancia az irodában, vagy akár az utcán is

Szereted kifinomultabb ruhákban róni az utcákat, vagy szimplán az irodában is elegánsra, ám mégis kényelmes viseletre vágysz? Ezzel a kellemes, puha anyagú, kerek nyakkivágású kötött ruhával nem lőhetsz mellé. Bordás anyaga, oldalsó gomboláspontja a szoknyarészen, és karcsúsított, alakot követő szabása kellően elegánssá teszi minden alkalomra. Viselheted fekete harisnyával, fekete bokacsizmával és színben passzoló táskával.

Bármelyik opcióban is találj végül magadra, érdemes ügyelni a kiegészítők, táskák és sálak összhangjára is – így lesz tökéletes, párját ritkító a végeredmény!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.