Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Február 13. 08:00, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP/RTL Klub

Seherezádé győzött vasárnap este

Seherezádé győzött vasárnap este

A szenvedélyes nő a szavazatok kétharmadát szerezte meg a nézőktől. Kinga búcsúzott a ValóVilágtól.

Eljött a várva várt párbaj, és a két szőke végre megvívta legnagyobb csatáját a VV5 vasárnap esti párbajában. Seherezádé a ringhez hasonlóan a stúdióban is fölényes győzelmet aratott Kinga felett. A lányok nem okoztak csalódást: mindent beleadtak, és egymás szavába vágva próbáltak az igazuknak hangot adni.

A ValóVilág kilencedik párbaján Seri a szavazatok 66 százalékát szerezte meg, így ő térhetett vissza a villába, és került be a legjobb öt játékos közé. A villalakók közül csak Vera várta vissza, a fiúk mind Kingára szavaztak.

Kinga könnyek között búcsúzott a játéktól, és az utolsó szó jogán Csabához szólt. Megköszönte, hogy Csaba mindig kiállt mellette az elmúlt hónapokban. A végjátékban a megszokottak szerint a játék felgyorsul, a következő kiválasztás szerdán lesz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.