Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Április 23. 11:21, péntek | PR
Forrás: (x)

Nyár, grillezés, függőágy – élvezzük az életet a kánikulában

Nyár, grillezés, függőágy – élvezzük az életet a kánikulában

Nyáron kicsit minden vidámabb. A felfokozott hangulatot köszönhetjük a napsütésnek, amely valóban pozitívan hat ránk és szinte semmit sem látunk komornak.

Jókedvünket tovább fokozza, hogy az udvaron megannyi lehetőség vár ránk. Kedvünkre csobbanhatunk egyet a medencében, lazulhatunk a függőágyban és finomabbnál-finomabb grillezett ételt is elfogyaszthatunk, ha van egy remek grillezőnk. Nem véletlen, hogy a nyár, sokak kedvence, hiszen ez az egyetlen olyan évszak, amikor igazán „kitombolhatjuk” magunkat az udvaron és ahol úgy érezhetjük magunkat, mintha csak nyaralnánk.

Miért grillezünk, és milyen grillkiegészítőket vegyünk?

A grillezés nem csak nekünk okozhat örömet, de a vendégeinket is lenyűgözhetjük, ha egy-egy szaftos hamburgerrel vagy grillezett hússal lepjük meg őket. Nagyon sokféle grillsütő közül válogathatunk. Hogy melyiket választjuk, sok mindennek, de legfőképpen az elkészítendő ételeknek a függvénye. A hordozható és az otthoni grillsütők nagyon sokféle stílusban, méretben és kivitelezésben kaphatók. A faszenes, az elektromos és a gáz grillsütők közül választhatunk. Talán nincs is jobb illata a grillsütőn készült húsok és zöldségek illatánál.

A grillsütő vásárlásakor semmiképpen se feledkezzünk meg a grill kiegészítőkről, hiszen ezek alapvető kellékei és szorosan hozzátartoznak a grillezéshez. A grillsütők és kiegészítők nem csak megkönnyítik a grillezést, hanem a grillsütőnk élettartama is meghosszabbodik. A fogók, a spatulák, a nyársak, a grilltisztító eszközök, mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy maga a grillezés egy élmény legyen és mi magunk is csak így válhatunk profi grillezővé, grillmesterré.

Kerti élmények fokozása függőággyal

Manapság egyre többen vásárolnak a kertjükbe függőágyat. Két fa között könnyen rögzíthető, hogy aztán semmi se álljon a pihenésed útjába. Magunkkal is vihetjük, amikor nyaralni megyünk, de még a lakásban is szuper ötlet, hiszen kényelmes kikapcsolódást biztosít bárki számára.

Ha nem szeretnénk nyaralni a szabadságunk alatt, hanem csak otthon töltenénk a szabadságunkat, akkor mindenképpen be kell szereznünk egy függőágyat, mivel a testet és a lelket is ellazítja. Ha egyszer kipróbálod, soha nem fogsz lemondani arról a pihentető élményről, amit a függőágyak biztosítani tudnak.

A fotó forrása:
Pixel-Shot / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat