Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Augusztus 19. 00:00, hétfő | PR

Népszerű márka a hazai kínálatban: Royal Canin

Népszerű márka a hazai kínálatban: Royal Canin

Nagyon sokan hallották már a nevét a Royal Caninnak, de annál kevesebben tudják, hogy Magyarországon csak 2005 óta vannak jelen. Kezdő kutyatulajdonosoknak is bátran lehet ajánlani az olyan nagy múltra visszatekintő márkát, amely már több évtizede bizonyít a nemzetközi piacon, így elhihetik, hogy magyar viszonylatok között is megállja majd a helyét.

Mégis miért válasszuk pont a Royal Canin szárazeledeleit a kutyáink számára?

Mert bár Magyarországon még csak 2005 óta van jelen, de nemzetközi viszonylatban már több évtizede bizonyítja, hogy nagyon jó eledel választás a kutyák számára. A gyárat francia földön alapították 1968-ban.

Kutatók és tenyésztők közös tapasztalatai, megfigyelései alapján alkották meg a Royal Canin termékeit. Mindemellett a jó marketing-politikának is köszönhető, hogy azok az emberek is ismerik a márkát, akinek nincs is kutyusuk.

Minden olyan eladó, akinek a kínálatában megtalálhatóak a Royal Canin szárazeledelei, elkötelezett állatbarát.

Milyen pozitívumokat lehet elmondani a márkáról?

Elkötelezett állatbarátok lévén nagyon nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a kedvenceink minőségi kutyaeledelekhez jussanak szerte a világon, így Magyarországon is. Az igényesen kialakított receptúrák elősegítik az ebek egészségének megőrzését. Az újabb megfigyeléseket szinte azonnal hasznosítják és alkalmazzák a gyártás során.

Ezért áll fenn az a helyzet, hogy új, korszerű receptúrák jönnek létre viszonylag rövid idő alatt, amelyek gazdagítják a termékek ízvilágát. A gyártási folyamatok során is a legkorszerűbb technológiával, módszertannal dolgoznak, így dobva piacra egyre jobb és jobb minőségű eledeleket a kutyák számára.

A cél továbbá még az is lenne, hogy a minőségi kutyatápok eljussanak azon vásárlókhoz is, akik eddig csak nevében ismerték meg a Royal Canint.

Mi jellemzi a szárazeledeleiket?

  • Kellemes íz- és illatvilág. Ez az egyetlen olyan eledel, amely még az emberi orr számára is jó illatú.
  • Az egyes fajtákra jellemző tulajdonságokat, adottságokat figyelembe vették a gyártás során.
  • Az életkorbeli különbségekből fakadó készségeket is szem előtt tartják.
  • Eltérő életvitelű kedvencek számára is nagy a változatosság, könnyen lehet választani a termékek közül.
  • Egyes gyakoribb egészségügyi gondokra, állapotokra külön termékeket fejlesztettek ki, amelyek figyelembe veszik az adott státuszban lévő állat igényeit, például: sterilizált állatok számára külön termékcsaládot fejlesztettek ki.

Ezek után nyugodtan megállapítható a Kutyakajas.hu-nál is kapható Royal Canin termékeiről, hogy a gyártók figyelnek a részletekre, bármilyen fajtájú, korú, egészségügyi helyzetben lévő kutyusról is legyen szó. A nagy választék lehetővé teszi, hogy minden gazdi megtalálja azt a terméket, amely a kutya számára a legelőnyösebb, legkedvezőbb összetételű lesz az adott helyzetben, életszakaszban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.