Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2012. November 20. 12:17, kedd | PR

Mindennapi orosz rulett helyett tudatosság

Mindennapi orosz rulett helyett tudatosság

Mi a helyzet a belső tisztasággal? Ön törődik vele?

Néhány évszázaddal ezelőtt még nem volt divatban a rendszeres tisztálkodás, ma pedig a többségünk igényes a személyes tisztaságra, vagyis elképzelhetetlennek tartjuk, hogy ne zuhanyozzunk, ne mossunk hajat, ne tisztogassuk meg a fogsorunkat.

De mi a helyzet a belső tisztasággal? Ön törődik vele?

Eljött az ideje, hogy a szervezetünk belső tisztaságával is törődjünk!
Nem nagy ördöngösség, csak a gondolkodásunkon kell változtatnunk, és hétköznapi tevékenységként tekintenünk szervezetünk belső tisztaságának megőrzésére.
A belső tisztaság ápolása, vagy helyreállítása legalább olyan fontos az egészségünk, és a jó közérzetünk szempontjából, mint a külső higiénia. Nélküle orosz rulettet játszunk.

/Eljött az ideje, hogy kihúzzuk a fejünket a homokból, szembenézzünk a kockázatokkal és megkeressük az egyénileg legmegfelelőbb megoldásokat./

A környező országokban már működnek olyan klinikák, ahol daganatos betegektől kezdve súlyos bőrbetegségekben szenvedőkön át anyagcsere-betegségekben szenvedőkig méregtelenítéssel, a szervezet belső tisztításával kezelnek.

A toxikus terheltségek mérhetők, kimutathatók.

Sokféle módszer létezik erre, melyek ismertetése meghaladná az itteni kereteket, de többnyire nem a vérvétel az igazi. A vérben csak azok a toxinok mérhetők, melyek éppen mozgásban vannak a szervezetünkben. Ha nem megfelelő a szervezet méregtelenítő képessége, a vér tiszta marad.

Fontos és érdekes körülmény, hogy a különböző toxikus hatásokra nem egyformán vagyunk érzékenyek. Ami az egyik ember számára nem okoz gondot, az a másikat súlyosan megbetegítheti és itt még a vérrokonok közt is igen markáns különbségek vannak.

Vagyis érdemes a saját kockázatainkat és terheléseinket feltérképezni.

Ha pedig tudjuk az egyéni érzékenységeinket, a védekezés, illetve a lerakódások kiürítésének stratégiáját is fel tudjuk építeni.

Külön felelősség terheli a gyermeket vállalókat. A tudomány mára több betegségről igazolta, hogy megjelenésük összefügg a magzati korban elszenvedett toxikus terheltséggel.

Gyermekvállalás előtt a leendő szülők számára ma már elengedhetetlen a szervezetük alapos felkészítése a születendő gyermek biztonsága érdekében.

Ha Önt is érdekli szervezete toxikus terheltsége és az ebből származó kockázatok, valamint az egyénileg legmegfelelőbb megoldás, várom megkeresését.

Amennyiben a téma bővebben is érdekli, kísérje figyelemmel a folytatást. Rövidesen elindítunk egy egészségklubot, melyben a méregtelenítés témakörét is előadás és részletes megbeszélés keretében át fogjuk tárgyalni.

Jó egészséget kívánva:

Dr. Czinege László orvos-természetgyógyász

Mobil: 06 30906-9114

Honlap: http://www.dohanyzasleszoktatas.gportal.hu/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről