Városlista
2019. október 14, hétfő - Helén

Hírek

2019. Június 06. 20:00, csütörtök | PR

Milyen kézi porszívót válasszak?

Milyen kézi porszívót válasszak?

Manapság egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a kézi porszívók, nem véletlenül. Kisebbek, erősek, kezelésük, használatuk ezáltal jóval egyszerűbb, mint a normál porszívóké.

Kicsi a bors, de erős – tartja a mondás, és ez a kézi porszívókra hatványozottan igaz. Ahhoz, hogy egy porszívóval hatékonyan tisztán tudjuk tartani otthonunkat, már nem feltétlen szükséges nagy gépet választanunk. Ahogy fejlődik a technológia, úgy a kézi porszívók is rohamos fejlődésnek indultak: egyre kisebb gépek állnak rendelkezésünkre egyre nagyobb teljesítménnyel és szívóerővel.

Miért jó választás a kézi porszívó?

A kézi porszívók legnagyobb előnye a háztartási porszívókkal szemben, hogy kis helyen is elférnek: állítva, akár egy kisebb sarokban, vagy a hálószoba szekrény mellett - ezáltal ideális választás lehet kisebb otthonok számára is. Használatuk jóval egyszerűbb, mint a normál porszívóké, könnyen irányíthatóak, hajlékony részeiknek köszönhetően pedig a nehezebben elérhető helyekhez is hozzáférnek. Bármikor pillanatok alatt előkaphatóak; könnyűek, így emelgetésük, áthelyezésük nem okoz gondot. Kis méretüknél fogva autók, kisbuszok takarítására is használhatjuk.
A modern kézi porszívók energiafogyasztása miatt sem kell aggódnunk: míg fogyasztásuk alacsony, addig teljesítményük magas.

Milyen porszívót válasszak?

Amennyiben porszívó vásárlására adjuk fejünket, úgy választhatunk vezetékes vagy kényelmesebb, vezeték nélküli porszívót is. A kézi porszívók alkalmasak mindenféle felület, kemény fa padlók, padlószőnyeg, rövidszőrű szőnyegek, textilfelületek, szűk rések, vagy lépcsők felülettisztítására is.

Mind környezettudatossági, mind kényelmi szempontból ideális választás a porzsák nélküli porszívó választása – a beépített szűrőrendszerrel megspórolhatjuk a porzsák használatát, ezáltal kevesebb hulladékot termel háztartásunk, és így a porzsák cseréjével sem szükséges bajlódni. A szűrőkazetta gyorsan és egyszerűen eltávolítható és tisztán tartható.

Porszívó választásakor érdemes megnézni, hogy milyen kiegészítőkkel kapható az adott készülék. A levehető padlófej, a bútorecset, a réstisztító- és a kárpittisztító pótfej hasznosnak bizonyulhatnak. Szintén jó választás lehet a teleszkópos rendszerrel felszerelt porszívó, hiszen hatványozottan jellemzőek rá a kézi porszívó előnyei: egyetlen gombnyomással összezárhatóak, így méretük felére csökken, ezen felül pedig így teljesen egyénre szabható a porszívó magassága. Kompakt méreténél fogva jóval kisebb helyen elfér, teljesítménye mégis felveszi a versenyt hagyományos társaival.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 11. 16:00, szerda | PR

Laminálógépek az élet minden területéhez

Ha laminálás kerül szóba, mindenkinek az irodai munka jut eszébe, hisz ezzel a módszerrel dokumentumainkat tudjuk tartósabbá tenni és azoknak minőségi megjelenést kölcsönöz.

2019. Augusztus 21. 15:51, szerda | PR

Óvodákat újítanak fel

Két óvoda felújítási munkálatait nyerte el, nyílt közbeszerzési eljáráson a Jánosik és Társai Kft. A közel 300 millió forintos bevételt jelentő munkákkal határidőre, év végéig készülnek el -

2019. Augusztus 19. 00:00, hétfő | PR

Népszerű márka a hazai kínálatban: Royal Canin