Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2019. Október 21. 12:00, hétfő | Kék hírek
Forrás: piolice.hu

Milliókkal bukott le egy díler - VIDEÓ

Milliókkal bukott le egy díler - VIDEÓ

Négy férfit fogtak el a rákospalotai rendőrök Budapesten, közülük hármat kábítószer birtoklással, egyet pedig kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítanak a minap.

A járőrök október 18-án este Budapesten a XV. kerületi Sín utcában igazoltattak négy férfit. Az igazoltatás során a fiataloknál kábítószergyanús növényi törmeléket találtak, amiről a helyszínen elismerték, hogy marihuána. A járőrök a négy férfit a kerületi rendőrkapitányságra előállították.

Később a nyomozók a 29 éves őrbottyáni L. Dávid lakásán kutatást tartottak, ahol egy üvegben közel 900 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, több mint hatmillió forintot és a kábítószer porciózásához szükséges eszközöket találtak. A rendőrök azt is megállapították, hogy a férfi elfogása előtt, az otthonában talált kábítószerből másoknak is adott el.
A nyomozók L. Dávidot – őrizetbe vétele mellett – kábítószer-kereskedelem bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztés tettek letartóztatásának indítványozására. A másik három férfit, a 21 éves budapesti H. Lajost, a 22 éves gyöngyösi G. Erhardot, valamint a 24 éves szolnoki F. Józsefet pedig kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, akik szabadlábon védekeznek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 12:39, szerda | Kék hírek

A NAV csaknem 3000 hamis alkatrészt és autódiagnosztikai eszközt szűrt ki a piacról tavaly

Csaknem 3000 hamis autóalkatrészt, autódiagnosztikai eszközt és szoftvert szűrt ki a piacról tavaly a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a Járműipari Forgalmazók Szellemi Tulajdonvédelmi Szakmai Egyesületének (JAF) szakmai támogatásával.

2024. Június 07. 07:16, péntek | Kék hírek

Hármas gyilkosság történt Szerbiában

Hármas gyilkosság történt csütörtökön a kelet-szerbiai Knjazevacon, ahol egy 22 éves férfi meggyilkolta az apját, a nagyanyját és a nagyapját - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért

2024. Június 04. 14:05, kedd | Kék hírek

Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság döntését megváltoztatva elrendelte Gyárfás Tamás elsőrendű vádlott bűnügyi felügyeletét a Fenyő János médiavállalkozó megöletése miatt indult ügyben kedden.