Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2013. November 07. 13:00, csütörtök | PR

Miért használjak szolikrémet?

Miért használjak szolikrémet?

A szoláriumozás ideje alatt védelmet nyújtanak az UV fény nem kívánatos hatásai ellen és 30-40%-kal eredményesebben barnulást eredményez.

A szolárium kozmetikumokat speciálisan szoláriumozáshoz fejlesztették ki, segítségükkel mélyebb, tartósabb barnulás következik be rövidebb idő alatt. Egy barnulási periódus során 30-40%-kal hatékonyabban barnulhatunk szoláriumkozmetikummal, mint a nélkül. Ennek az az oka, hogy különböző hatásmechanizmusaik által több pigment keletkezik illetve természetes pigmentet visznek be a bőrbe. De használatuk nem csupán az eredményesebb barnulás érdekében fontos, hanem azért is, mert a szoláriumozás ideje alatt védelmet nyújtanak az UV fény nem kívánatos hatásai ellen.Hatékonyan megkötik a szoláriumozás során keletkező szabadgyököket, akitív ápoló, hidratáló összetevőik pedig táplálják a bőrt, elősegítve ezzel az UV fény eredményesebb hasznosulását. Anti-aging hatóanyagaik segítségével megelőzik az apró ráncok kialakulását. Szoláriumkozmetikum használatával elkerülhetjük a jellegzetes „szoláriumszag” kialakulását is. Kellemes, erőteljes illatuk hozzájárul ahhoz, hogy a szoláriumozás még kellemesebb élmény legyen. Ezek a kozmetikumok nem tartalmaznak fényvédőt, ezért napozáshoz nem használhatók!

Bőrünk ápolása, hidratálása a mindennapi rutin fontos része, különösen akkor, ha napozunk / szoláriumozunk. A barnulás tulajdonképpen a bőr UV fény hatására bekövetkező természetes védelmi reakciója, melynek következtében a bőrünket fedő szaruréteg megvastagszik és felületi vízhiány léphet fel. A bőr feszességéért felelős kollagén rostok szerkezete megváltozhat, ezzel a korai öregedés jelei láthatóvá válhatnak. Ezért nagyon fontos, hogy megfelelően ápoljuk bőrünket. A szoláriumozás utáni készítményeket a két szoláriumozás között kell használni reggel és/vagy este, a hagyományos testápoló helyett. (Kapható nálunk az Australian Gold Forever After készítménye, kendermag kivonattal) A bennük található antioxidáns hatóanyagok (Aloe Vera, tea kivonatok, A-vitamin, C-vitamin, uborka-kivonat, stb.) segítenek a szabadgyökök megkötésében és ápolják a bőrt. Ha egy szoláriumozó normál testápolót használ a mindennapos bőrápolásra, akkor fontos arra odafigyelnie, hogy szoláriumozás előtt kerülje az UV-szűrős termékek használatát, különben sose fog lebarnulni. A bőrradír (Peeling) kezelés után közvetlenül nem ajánlott szoláriumozni, mivel a bőrünk elhalt szarurétegét távolítottuk el általa, felfedve így olyan bőrterületeket, melyek ezidáig még nem voltak közvetlen kitéve az UV-fénynek, így a bőrünk ilyenkor hajlamosabb a leégésre.

Bizonyos területek (pl. arc, láb stb.)
sokszor nehezebben barnul, illetve érzékenyebb, mint a test többi része. Ezért fejlesztettek ki olyan speciális kozmetikumokat, amelyek segítenek az ilyen probléma megoldásában. – a nehezen barnuló, érzékeny arc, nyak, dekoltázs területére.
A tökéletes barnulás érdekében fontos, hogy a szoláriumkrémet a teljes testre egyenletesen, vékony rétegben vigyük fel a szoláriumozás előtt, különös figyelmet fordítva a combok valamint a karok belső oldalára. Szánjunk elegendő időt a krém felvitelére! Egy teljes testre 10-15 ml kozmetikum bőven elegendő, ennél több krém felkenése nem eredményez intenzívebb barnulást. Ha szoláriumkozmetikumot használ, érdemes azt a szolizás után még néhány óráig a bőrön hagyni, annak érdekében, hogy a benne levő barnulásért, tápanyagellátásért és hidratálásért felelős hatóanyagok tökéletesen hasznosulhassanak.
Győződj meg saját bőrödön a szoláriumkozmetikumok fent felsorolt pozitív hatásairól! Ha a barnulás mellett a bőröd védelme is fontos, kérd a szoláriumban dolgozók segítségét, akik tanácsot adnak abban, hogy melyik szoláriumkrém a számodra a legmegfelelőbb.


Várlak Cubában...

CUBA SUN Szolárium Stúdió
Cím: Tatabánya, Erdész út 8/a
Web: ITT
Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről