Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Szeptember 16. 07:33, hétfő | Bulvár
Forrás: mti

Megőrizte első helyét az Az bohóca, nyomában a sztriptíztáncosnőkről szóló krimi

Megőrizte első helyét az Az bohóca, nyomában a sztriptíztáncosnőkről szóló krimi

Megőrizte első helyét az Az: Második fejezet című bohócos horror az észak-amerikai mozikban, a sztriptíztáncosnőkről szóló krimi is meglepően nagy bevétellel nyitott - írta a Variety.com filmes portál.

A Warner Bros. rémisztő bohóctörténetének folytatása második hete uralja a jegyárbevételi toplistát. Ezen a hétvégén - iparági becslések alapján - 40 millió dollárt (11,9 milliárd forint) zsebelhetett be, ezzel a Stephen King-adaptáció észak-amerikai eredménye már 153 millióra rúg.

Az első résszel együtt (Az, 2017) a globális bevétele meghaladta az egymilliárd dollárt.

Várakozáson felül nyitott az STX filmje, a A Wall Street pillangói: 3250 észak-amerikai mozi tűzte műsorára, 33,2 millió dollárért váltottak rá jegyet. A dúsgazdag ügyfeleiket kifosztó sztriptíztáncosnők története egy 2015-ös újságcikk alapján készült, Lorene Scafaria rendezte, a főszereplők Jennifer Lopez és Constance Wu.

A toplista harmadik helyére csúszott vissza a Lionsgate Támadás a Fehér Ház ellen 3. - A védangyal bukása című produkciója a bemutató óta eltelt negyedik hétvégére, amikor 4,4 millió dollárt hozott.

Negyedik lett a Universal Jó srácok című komédiája 4,2 millióval, az ötödik helyet 3,5 millióval a Disney mesefilmje, Az oroszlánkirály szerezte meg.

Mérföldkőhöz érkezett a Sony Volt egyszer egy... Hollywoodja, mivel 329,4 millió dolláros globális jegyárbevételével megelőzte a Becstelen Brigantykat (2009), így Tarantino második legjövedelmezőbb filmje lett. A 2012-es Django elszabadul 425 millióval őrzi első helyét.

Címkék: az, film, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára