Városlista
2024. június 6, csütörtök - Norbert

Hírek

2013. December 29. 16:05, vasárnap | Kék hírek
Forrás: MTI

Lövések egy Nagykőrösi úti irodaháznál

Lövések egy Nagykőrösi úti irodaháznál

Két lövést adott le egy ismeretlen vasárnap reggel a Nagykőrösi út XXIII. kerületi részén álló egyik irodaháznál Budapesten. Senki nem sérült meg - közölte az MTI-vel az ORFK kommunikációs szolgálata.

A rendőrség tájékoztatása szerint az irodaház biztonsági szolgálata nem sokkal 7 óra után vette észre, hogy az épület első emeleti ablakán mászik ki egy férfi. Miután a férfi meglátta a biztonsági őröket, menekülni kezdett. Két biztonsági őr utánament, és 150-200 méterre az irodaháztól feltartóztatták. Ekkor odalépett egy másik férfi, aki két lövést adott le. A két ismeretlen ezek után elmenekült.
Az esetet a kerületi rendőrkapitányság vizsgálja, az előzetes adatok alapján a lövést leadó férfi nem lőfegyvert használt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 06. 09:24, csütörtök | Kék hírek

Büntetőeljárás indult a vízbe fulladt 5 éves kisfiú ügyében

A rendőrség közigazgatási és büntetőeljárást is indított a szerdán délelőtt Hajdúszováton megfulladt 5 éves kisfiú halálesete pontos körülményeinek tisztázásáért

2024. Június 04. 14:05, kedd | Kék hírek

Bűnügyi felügyelet alá helyezték Gyárfás Tamást

A másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság döntését megváltoztatva elrendelte Gyárfás Tamás elsőrendű vádlott bűnügyi felügyeletét a Fenyő János médiavállalkozó megöletése miatt indult ügyben kedden.

2024. Június 04. 13:49, kedd | Kék hírek

Szoftverkódokkal kereskedtek, lecsapott rájuk a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) folyamatosan ellenőrzi a különböző portálokon, közösségi oldalakon kereskedőket.

2024. Június 02. 07:36, vasárnap | Kék hírek

Ötvenhárom embert őrizetbe vett a londoni rendőrség a döntő idején elkövetett rendbontások miatt

Ötvenhárom embert őrizetbe vett a londoni rendőrség a Wembley Stadionban rendezett szombat esti Bajnokok Ligája-döntő idején elkövetett rendbontások miatt.