Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2012. Április 11. 16:16, szerda | Helyi

Álmában lepte meg a párt a tolvaj

Álmában lepte meg a párt a tolvaj

Egy tatabányai tömblakás volt a fogda előtti utolsó állomása egy tatabányai férfinak kedden hajnalban. A 33 éves férfi az éjszaka kellős közepén surrant be egy lakásba, ahonnan egy női táskával távozott.

A lakásban élő pár aludt, mikor halk kopogást hallottak, majd félálomban arra lettek figyelmesek, hogy nyílik a bejárati ajtó és egy ismeretlen férfi megjelenik szobájuk ajtajában. A pár úgy nézte a tolvajt, mint akik még sosem láttak másik embert.

A besurranó nem zavartatta magát, amilyen gyorsan érkezett, olyan gyorsan távozott, de nem üres kézzel. A lakásból kifelé menet leakasztotta az előszoba falán lógó női táskát, benne a tulajdonos személyes tárgyaival, okmányaival, mobiltelefonjával.

A pár azonnal értesítette a rendőrséget, személyleírást adva nekik a tolvajról. A járőrök miután meghallották, hogy néz ki az elkövető, már név szerint tudták, kit keressenek. A bűncselekmény elkövetése előtt mintegy 2 órával egy közeli italozó helyen igazoltatták azt a férfit és barátját, akire ráillett a sértett által adott személyleírás.

A 33 éves tatabányai férfit gyorsan megtalálták a rendőrök. Előállították, majd beismerő vallomását követően a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette, majd tekintettel arra, hogy a férfi már 4 alkalommal volt büntetve, és jelenleg is 6 büntetőeljárás van folyamatban ellene, kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya