Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Október 10. 14:27, csütörtök | Helyi

Kreatív nők sikerei Tatabányán

Kreatív nők sikerei Tatabányán

Az Új Nemzedék Tatabányai Közösségi Tere ad otthont 2019 október 11-én 16.30-kor a tatabányai kreatív nőknek.

Olyan fiatalok kerülnek a középpontba, akik magas fokon használják kreativitásukat, és hasznosítják ötleteiket. Nyári Szandra dekor cukrász, Nagyváradi Szandra bábtervező és Muszti Anett, a Periodbox tervezője lesz a közösségi tér vendége.

Cserteg István arról faggatja vendégeit, hogy lehet az álomból a valóság? Milyen út vezet ahhoz, hogy ötleteinket valóságban is megvalósítsuk, viszontláthassuk.
Az Új Nemzedék munkatársai legutóbb az ellenkező nem képviselőiből invitáltak hasonló rendezvényre. A vendégek között köszöntötték a szervezők Hudák Tibort, akihez sokaknak jól ismert I love póló, továbbá a Periodbox vállalkozás kötődik. Hudák Tibor többek között mesélt arról, hogy miért is vágott bele a saját vállalkozás indításba, milyen kihívások vártak rá.

A Játszótéren laposüveggel verseskötet szerzője Jáger Dávid mutatkozottbe az eseményen. Kötete nagyon sikeres a fiatalok között. A 30Y frontembere, Beck Zoltán Pécsett 160 fiatal előtt mutatta be a Jáger Dávidot és első kötetét. Lehetőség volt bepillantást nyerni költészetének rejtelmeibe, motivációjába és terveibe.

Ki ne találkozott volna Esztergályos Patrik nevével? Patrik ifjúsági olimpiai bajnok, magyar párbajtőröző. Az Exatlon Hungary férfi bajnoka. 2014-ben bronzérmet nyert a magyar férfi párbajtőr-válogatottal a kadet vívók jeruzsálemi Európa-bajnokságán. A bulgáriai Plovdivban zajló kadet világbajnokságot aranyéremmel zárta, és 2016-ban az újvidéki kadet és junior Európa-bajnokságon a párbajtőrcsapattal felállhatott a dobogó legfelső fokára. A 2018-as jereváni U23-as Európa-bajnokságon, a párbajtőrözők között a hatodik helyen végzett.

Szándékunk, hogy a női kreativitás jó gyakorlatainak bemutatásával lehetőséget adjunk a fiataloknak, ahhoz, hogy bátran vágjanak bele álmaik megvalósításába. – nyilatkozta Cserteg István, az Új Nemzedék képviseletében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya