Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2016. Augusztus 03. 10:32, szerda | Helyi

KORÓDI MIHÁLY TATABÁNYA SZENIOR SAKKBAJNOKA

KORÓDI MIHÁLY TATABÁNYA SZENIOR SAKKBAJNOKA

A Tatabánya MJV által meghirdetett városi szenior sakkversenyen a 11 fős mezőnyben Koródi Mihály végzett az élen megelőzve testvérét, Koródi Tibort valamint a bronzérmet kiérdemlő Fűrész Józsefet.

Ők képviselik majd megyeszékhelyünket a szeptemberben Nagykanizsán rendezendő országos bajnokságon. Fair play díjat is osztottak: a legsportszerűbben viselkedő indulóként ezt Tóth József kapta.

A város nevében a díjakat a sporteseményt képviselői keretéből támogató Magyarné Kocsis Andrea önkormányzati képviselő adta át. A Vértes Agorájábann lebonyolított esemény a Komárom-Esztergom Megyei Sakkszövetség és a Lángos Józsa Kertvárosi Sakk Egyesület szakmai segítségével jött létre, remélhetőleg megalapozva egy évenkénti szenior sakkverseny lehetőségét, mely a versenyzés mellett kiváló apropót ad a régi sakkbarátságok felelevenítésére, a sportág népszerűsítésére és az emlékezésre is. Ennek szép példájaként Fűrész József javaslatára a mostani verseny előtt egy perces néma tisztelgéssel adóztak azon városi sakkozók emlékének és eredményének, akik már nem lehetettek jelen a július 30-i eseményen.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya