Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. Szeptember 26. 11:14, hétfő | Helyi sport
Forrás: InfóTatabánya

Karitatív futás az önkéntességért! (Képgalériával)

Karitatív futás az önkéntességért! (Képgalériával)

A Magyar Vöröskereszt idén első alkalommal rendezte meg a karitatív futóversenyt a Csónakázó tónál.

Az időjárás is kegyeibe fogadta a szombat délelőtt megrendezett futóverseny résztvevőit. A nevezési díj egy csomag tartós élelmiszer volt, amit a Magyar Vöröskereszt a rászorulók között fog szétosztani.
Először az ovisok álltak rajthoz, nekik 200 méter volt a táv. Ezután következett a 6-11 éves korcsoport, nekik már körbe kellett futni a Csónakázó tavat, ami 800 méter. A nőknek és a férfiaknak pedig már 2-2 kör volt a táv.
Az ovisoknál a 11 induló közül Székely Anna ért be először a célba, megelőzve a fiúkat. Az iskolásoknál már több mint 20 induló volt,itt Marx Dominik vehette át a győztesnek járó kupát. A nőknél és a férfiaknál egyaránt a Sprint Futóklub tagja, név szerint Herendi Anikó és Lamatsch János győzött, de ők nagyon sportszerűen felajánlották a 2. helyen beérkezett fiatal és amatőr futóknak a serleget.


Azok a versenyzők se szomorkodtak, akik nem nyertek, mert az összes (több mint 60) induló érmet kapott ajándékba a szervezőktől.

Jövőre folyt. köv.!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.