Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Április 10. 08:39, szerda | PR

Jambo Fest Warm-Up Party

Jambo Fest Warm-Up Party

2013. április 12-én jön a Jambo Fest, dunántúli ifjúsági találkozó beharangozó rendezvénye egy Warm-Up Party.

Helyszínül az exkluzív hangulatot biztosító tatai Eszterházy udvart választották a szervezők, ahol a Pletycafesec-ban és a The Saloon Pub-ban is kedvükre szórakozhatnak az odalátogatók. A már hagyományt teremtő augusztusi tatai Jambo Fest szervezőinek célja, hogy a Warm-Up Party visszaidézze a nyári fesztivál feelingjét valamint méltó „hangolódó” bulija legyen az idén megrendezésre kerülő legnagyobb ifjúsági fesztiválnak.

A buli a tatai Eszterházy udvarban lesz, az ott található két kedvelt szórakozóhely közreműködésével 3 helyszínen 3 zenei stílusban. A szervezők elmondása szerint a helyszín kiválasztásánál a minőséget tartották szem előtt, amely az augusztusi fesztiválon is mindig garantált. A Warm-Up Party több lehetőséget is nyújt azok számára, akik semmiképpen sem szeretnék kihagyni az augusztus 18-19-én megrendezésre kerülő Jambo Festet. A hangolódás mellett, ugyanis a szervezők különböző nyereményjátékokkal szeretnék promózni nyári fesztiválukat, többek között ingyenes napijegyeket fognak kisorsolni a résztvevők között, de akinek nem lesz szerencséje az is regisztrálhat már most, hogy május 1-ig a lehető legjobb áron jussanak a fesztiválozók jegyeikhez. Az idei ifjúsági fesztivál először lesz két napos, ahol sok-sok minőségi zenekar és Dj várja majd a fiatalokat. Többek között a olyan fellépőket vonultatnak fel az idei Jambo Festen, mint a Supernem, az Irie Maffia, a Hősök, az A.K.P.H. , a The Carbonfools, Chris Lawyer. A szervezők a további programokat és fellépőket, egyelőre még nem akarják nyílvánosságra hozni, de annyit garantálnak, hogy senk nem fog csalódni.
A Warm-Up Party fellépőit a közönség választotta, így az áprilisi buli három helyszínen, három stílusban várja a szórakozó fiatalokat. A hangulata garantált, hiszen a környék ismert alőadói fognak gondoskodni a felhőtlen szórakozásról:
KÁVA, DENIZ, DJ BAGÓ, Dj Goldgivens & SharPee, RELICS, JAKY & DUDI.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről