Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2014. Április 08. 10:32, kedd | Helyi sport

Itthon a Világbajnok!

Itthon a  Világbajnok!

Meglepetés buli Patriknak

Nehéz volt könnyek nélkül megállni tegnap délután, amikor kinyílt a Vaszary iskola kapuja és megláttuk Esztergályos Patrik arcát, ahogy belépett az udvarra. A legkisebbek sorfalat álltak, szólt a Queen és a vastaps ennek a rendkívül szimpatikus fiatalembernek, aki szombat este felért a párbajtőr-világ tetejére. A sokadalom közepén ott várta valaki, akivel együtt indultak el régen ezen sokszor rögös, de mégis szép úton, aki mindig ott volt mellette. Mestere, Partali Csaba sem tudott megszólalni, csak hosszan magához ölelte a tanítványát és ők ketten mindent értettek, mi pedig álltunk újfent meghatottan.
Misem mutatja jobban, hogy mennyire szeretik Patrikot, hogy a villám szervezés ellenére, sokan eljöttek ünnepelni, megölelni. Tata város polgármestere Michl József, az Iron Trade ügyvezetője Havellant István, a régi, ma már nem vívó csapattársak, szülők, mind-mind félretették aznapi programjukat, hogy este együtt lehessenek hacsak rövid időre is Patrikkal.
Most, jöhet egy kis pihenés, majd újra kezdődik a munka, hiszen ezzel az eredménnyel a „Mifiúnk” megváltotta a repülőjegyét nyáron, a nancsingi ifjúsági olimpiai játékokra. Csak így tovább Kölyök!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 06:00, hétfő | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság hajói

2024. Május 19. 17:32, vasárnap | Belföld

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: továbbra is keresik az eltűnteket

Továbbra is keresik a szombat éjjeli dunai hajóbalesetben eltűnteket, a Verőcétől délre található teljes magyarországi folyószakaszon

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben