Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2013. Április 04. 15:10, csütörtök | Helyi

Irodát nyitott Kisbéren a Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

Irodát nyitott Kisbéren  a  Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

A Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Tatabánya és Esztergom után Kisbéren nyitotta meg harmadik kirendeltségét

Így a térség közel 400 vállalkozója számára hozza közelebb a kamarai szolgáltatások teljes spektrumát - mondta el az iroda megnyitóján a kamara elnöke.

Juhász József hozzátette, a Bakonyalja térsége földrajzi elhelyezkedése miatt kedvezőtlenebb helyzetben van a megyében és a kamara stratégiájában kiemelt helyen szerepel a vállalkozókkal való kapcsolattartás erősítése.

A kamara az iroda megnyitásával szeretné segíteni a vállalkozók tevékenységét, ezen felül meg kíván felelni a regisztrációból adódó többletfeladatoknak, valamint a szakképzésben való részvételből adódó kihívásoknak.

Az iroda az ipartestület székházában található, kezdetben a hagyományos piacnapon, csütörtökön kilenctől délután egy óráig tart nyitva, de igény esetén a félfogadási idő bővíthető. A kamara megpróbál az érdeklődők minden kérdésére válaszolni, ha nem a helyszínen, akkor a központból kapott segítséggel.

A kisbéri iroda megnyitásán a megjelenteket köszöntötte Popovics György, a megyei kozgyűlés elnöke és Dr. Udvardi Erzsébet, Kisbér polgármestere.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya