Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2024. Április 05. 09:12, péntek | Belföld
Forrás: Hajósi Miklós

II. Szirmabesenyői Oldtimer Kiállítás és Szépségverseny ,…ahol a nagy öregek találkoznak!

II. Szirmabesenyői Oldtimer Kiállítás és Szépségverseny ,…ahol a nagy öregek találkoznak!

Ahogy 2023-ban az utolsó autó is elhagyta a szirmabesenyői Szirmay-Kastély udvarát, mi azonnal elültettük a folytatás magvait, hogy újra és újra átélhessük a múltat idéző gépcsodák parádéját!

Örömmel jelentjük be tehát a II. Szirmabesenyői Oldtimer Kiállítás és Szépségversenyt és az esemény 2024. május 25-ei dátumát, illetve azt, hogy a nosztalgia palettáján új színekkel és meglepetésekkel készülünk a régi járművek szerelmeseinek.

Elsősorban olyan veterán gépjárművek nevezését várjuk, melyeket 1985.01.01. előtt gyártottak. Természetesen ettől eltérő oldtimer korban lévő járművekkel is van lehetőség a nevezésre (max.:1993), ám ezekben az esetekben a járműtípusra és annak egyedi vagy különleges jellemzőire tekintettel szakmai elbírálás szükséges. Eredményéről minden jelentkezőnek tájékoztatást küldünk a jelentkezéskor megadott e-mail címre.

Amennyiben nincs ilyen autó csupán annyi teendőd van, hogy gyere el a szépségversenyre, élvezd a vendégszeretetünket és érezd jól magad! Na meg persze újságold el ezt a terved mindenkinek!

A RENDEZVÉNYEN VALÓ RÉSZVÉTEL NÉZŐKÉNT ÉS KIÁLLÍTÓKÉNT DÍJMENTES!

Jelentkezés/nevezés:
https://szirmabesenyo.hu/form/oldtimer-kiallitas-2024

Fotók: Lengyel Roland

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben