Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2011. December 02. 08:18, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Hisztériát okoznak Gombos Edina mellei

Hisztériát okoznak Gombos Edina mellei

Gombos Edina igen mélyen dekoltált felsőkben mutatkozik az Aktív kamerái előtt az utóbbi időben.

A műsorvezető keblei szinte káoszt és hisztériát okoznak, hiszen teljesen elvonják a figyelmet Edina mondandójáról... A csinos műsorvezető csak mosolyog és azt mondja: férje imádja a domborulatokat.

Nem lehet nem észrevenni, hogy Gombos Edina mennyire szexisen fest az utóbbi hetekben, hónapokban. Hazánk egyik legcsinosabb anyukája ráadásul előszeretettel hangsúlyozza is telt idomait, kivágott, szűk felsői odavonzzák a férfiak tekintetét a tévéképernyőre. Nem csoda, hogy szinte özönlenek a szerelmes, rajongói levelek Edinának, mind dicsérve fantasztikus külsejét. Ugyan pár hónapja felmerült, hogy Edina esetleg fogyókúrába kezd, férje, Alberto lebeszélte a további fogyásról, éppen a már sokat emlegetett telt idomok miatt, amik szinte hisztériát váltanak ki az Aktív nézőiből. Edina csak mosolyog, hiszen tudja ő is jól, hogy mennyire előnyös, ha hangsúlyozza azt, ami szép és kívánatos.
"Albertonak nagyon tetszenek a nőies idomaim, meg is dicsér gyakran " - mondta el a csinos édesanya, aki korábban bevallotta, hogy kislánya, Miranda születése után nőttek meg ilyen szemlátomást...

Címkék: gombos edina

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.