Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. November 05. 00:00, kedd | Helyi

Hálózatbővítés miatt sofőröket keres a SPAR

Hálózatbővítés miatt sofőröket keres a SPAR

A SPAR Magyarország üzletlánca – az újabb áruháznyitásoknak és a franchise hálózat szélesedésének köszönhetően – dinamikusan, gyors ütemben növekszik.

A jelentősen megnőtt forgalom miatt a SPAR megkezdte a bicskei és üllői logisztikai központjainak bővítését. Az első körben négy-négyezer négyzetméterrel megnövelt elosztó- és szervezőcentrumok így összesen már 90 000 m² területen szolgálják ki és támogatják az üzlethálózatot. A látványos növekedés indokolja, hogy a kiskereskedelmi vállalat új gépjárművezető kollégákkal erősítse a munkatársai mintegy 13 000 fős csapatát.

A SPAR Magyarország a bicskei logisztikai központjába sofőr munkatársakat keres, akik legalább C kategóriás jogosítvánnyal és emelő-hátfal kezelői engedéllyel rendelkeznek. Az E besorolású vezetői engedély előny, de nem feltétel, mivel a vállalat a C kategóriával jelentkezőket – tanulmányi szerződés keretein belül – E minősítéshez segíti.

A vállalat kiemelkedő kereseti lehetőséget biztosít: a sofőr kollégák átlagosan havi bruttó 500-600 ezer forintot kereshetnek, amely teljesítményarányosan jóval több is lehet. A dolgozók 13. havi bért, havonta bruttó 10 000 forint béren kívüli készpénzes juttatást, valamint műszakpótlékot is kapnak a délutáni, éjszakai és hétvégi munkavállalás esetén. A versenyképes alapjövedelem és a számos béren kívüli juttatás mellett a vállalat támogatja a munkatársak szakmai fejlődését is. A döntést segítő szempont lehet, hogy a belföldi fuvarozás a nemzetközivel szemben azért előnyös, mert a munkatárs minden nap otthon lehet a családjával.

A bejelentett, az érvényes jogszabályoknak minden tekintetben megfelelő – többek között a vezetési időt és pihenőidőket maximálisan betartó – hosszú távú munkalehetőség során a SPAR a rugalmas műszakbeosztás lehetőségét is kínálja. A kulturált, minőségi munkakörülményeket a legmodernebb eszközpark és közel 100 hűtős szerelvényből álló gépjármű-flotta garantálja, a járművek átlagkora mindössze 3 év. A magyarországi kiskereskedelmi láncok piacán a SPAR az egyetlen cég, amely saját járműállománnyal rendelkezik, ezáltal is jobban oda tud figyelni kollégái igényeire. Bicskén például a közelmúltban készült el a saját járműflotta-bázis, ahol korszerű szociális, pihenőblokkok, saját kamionmosó és üzemanyag-töltő állomás várják a sofőröket.

Aki szeretne egy összetartó, dinamikus csapat tagja lenni és szereti az önálló, felelősségteljes munkát, küldje el az önéletrajzát az olah.krisztina@spar.hu e-mail címre a megpályázni kívánt munkakör feltüntetésével, vagy érdeklődjön +36 20 823 8352-es telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya