Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2018. Március 20. 05:00, kedd | Belföld
Forrás: mti

Haláleset miatt választanak új polgármestert Gellénházán

Haláleset miatt választanak új polgármestert Gellénházán

A korábbi polgármester halála miatt új települési vezetőt választanak négy jelölt közül vasárnap a Zala megyei Gellénházán.

Györke Gyöngyi, a település jegyzője az MTI megkeresésére hétfőn elmondta: a névjegyzék szerint több mint 1300-an szavazhatnak az időközi voksoláson.

Négy független jelölt méreti meg magát: Dávid József Andrásné, Farkas Imre Józsefné, Kiss Csaba és Lőcsei János. Az indulók közül Dávid József Andrásné jelenlegi, Kiss Csaba korábbi képviselőtestületi tag, Farkas Imre Józsefné pedig 2010 és 2014 között függetlenként a település polgármestere volt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Orbán Viktor: támogatjuk a kínai békekezdeményezést

Támogatásáról biztosította az ukrajnai konfliktus lezárását célzó kínai békekezdeményezést csütörtökön, a Hszi Csin-ping kínai államfővel közösen tett sajtónyilatkozatában Orbán Viktor miniszterelnök.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Hszi Csin-ping: Kína és Magyarország mindig barátok voltak

Kína és Magyarország mindig barátok voltak, de történelmük során most a legjobb a kapcsolat a két ország között - jelentette ki Hszi Csin-ping, a Kínai Népköztársaság elnöke csütörtökön Budapesten.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:39, csütörtök | Belföld

Orbán Viktor fogadta az állami látogatásra Magyarországra érkező kínai államfőt

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó szerda este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogadta Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát