Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. November 19. 11:11, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Boltokba járt ingyen inni

Boltokba járt ingyen inni

A tatai férfi két nap alatt három üzletben is fogyasztott szeszes italt, amikért nem fizetett.

Az 51 éves férfi november 17-én reggel bement egy tatabányai üzletbe. Rögtön az alkoholos italokhoz ment, ahol a polcról levett egy sört, amit elfogyasztott. Ez nem volt elég, még egy üveg rumot is felbontott, amibe beleivott. Az áruház dolgozói mindezt észrevették és értesítették a rendőröket. A járőrök előtt a férfi nem volt ismeretlen, mivel november 16-án két alkalommal is járt tatabányai áruházakban, ahol szintén szeszes italokat ivott a vásárlóhelyiségben. A férfinél, egyik esetben sem volt fizetőeszköz.

A rendőrök M. Ferencet a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség, bíróság elé állítás javaslattal tervezi megküldeni az eljárás ügyiratait az ügyészségnek.

Címkék: bolt, ital, lopás, tata, tatabánya

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.