Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. December 09. 12:27, szerda | PR

Az irodabérlés legfontosabb szempontjai

Az irodabérlés legfontosabb szempontjai

Cégünk számára minden bizonnyal olyan főhadiszállást kívánunk találni, mely minden igényünket kielégíti. Egy modern, jól felszerelt és ízlésesen berendezett iroda a saját munkánkat is megkönnyítheti.

A bérelhető ingatlanok között szép számban találunk kiadó irodahelyiségeket, ám ahogy mindenütt, úgy itt is érdemes odafigyelnünk a részletekre.

Az elhelyezkedés és a légkör ereje

Talán nem is kell igazán magyarázni az említett két szempont fontosságát, melyek ráadásul bizonyos módon össze is függenek. A lokalizáció értelemszerűen sok szempontból fontos lehet, hiszen nem mindegy, hogy a város mennyire felkapott, vagy épp pörgős részén bérlünk irodát. Az irodaházak ilyen szempontból kifejezetten előnyösek, hiszen a gazdasági/üzleti negyedekben helyezkednek el, melyek gyakorlatilag mindenhonnan könnyedén megközelíthetők és célzottan megtalálhatók. A világháló bővelkedik az ilyen hirdetésekben, a keresést pedig érdemes olyan oldalakon kezdeni, mint amilyen például az In-Management weboldala is.

A másik alapszempont az iroda légköre/atmoszférája, mely egyrészt megalapozza a benne dolgozók komfortérzetét, másrészt a partnerek felé is pozitív képet közvetít. Ezt a légkört nem csak maga az épület, hanem mi magunk is nagyban alakíthatjuk. Az iroda berendezése, a bútorok, a kiegészítők rendkívül sokat dobhatnak a helyiségen, ám egy modern igényeknek megfelelő helyiség már önmagában is magával ragadó lehet. Egy fiatalos, elegáns és korszerű iroda azonnal felkelti a figyelmet és jelzi, hogy cégünk komoly pozíciót kíván betölteni a piacon.

Figyeljünk a buktatókra

Az elérhető irodák nagy része – ahogy pl. az In-Management oldalán is látszik – kifogástalan minőséget képvisel és eddig mi is inkább a pozitív oldalra koncentráltunk, tisztázva a legfontosabb alapvetéseket. Azonban ahogy minden jellemző ingatlanügylet, úgy az irodabérlés esetén is belefuthatunk néhány butatóba, melyek először talán nem is jutnak eszünkbe. Épp ezért az ingatlanok személyes megtekintése rendkívül fontos, már csak abból a szempontból is, hogy esetlegesen kiszűrjük a csak személyesen észlelhető hibákat, melyek a mindennapokban nagyban megnehezíthetik a munkánkat.

A képeken például nem minden esetben érzékelhetők jól a kialakított terek. Egy túlságosan szűkre szabott, fénytelen iroda a munkakedvre is negatív hatással lehet. Szerencsére ez szinte azonnal kiszűrhető, hiszen amint belépünk a kinézett helyiségbe, a komfortérzetünk már jelzi is, hogy ez lesz-e a megfelelő helyiség a számunkra.

Fontos szempont lehet még az irodát körülvevő forgalom és zaj. Bár az irodaházak jellemzően forgalmas helyeken találhatóak, a megfelelő szigetelésnek köszönhetően a benne található helyiségek mégis csöndesek. A megfelelő szigetelés és falvastagság pedig nem csak kívülről, hanem a belső terekben is fontos, hiszen ellenkező esetben akár a szomszéd iroda zajai is átszűrődhetnek hozzánk.

Ezen felül felmerülhetnek még olyan különböző műszaki szempontok is, mint pl. az ingatlan állapota vagy felszereltsége. Ilyen szempontból a kiadó irodák rendkívül széles skálán mozognak, ám az In-Management és a hozzá hasonló cégek tapasztalata mindenképpen garantálja, hogy ilyen szempontból megfelelő döntést hozhatunk majd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat