Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2012. Január 13. 08:49, péntek | Helyi sport
Forrás: http://www.carbonexkc.com/

Az év első Carbonex győzelme

Az év első Carbonex győzelme

Csütörtökön az Egyesült Arab Emirátus válogatottja ellen lejátszotta első idei edzőmérkőzését a Tatabánya Carbonex KC.

A Hajdu János vezette arab válogatott ellen 23–13–as félidő után 34–26–ra nyertek a tatabányai fiúk.
Debre Viktor vezetőedző mindenkinek játéklehetőséget adott. Harsányi Gergely és Bodó Richárd hiányzott a tatabányai csapatból, de pályára lépett három fiatal: Nagy Szabolcs, Schneider Patrik és Gróf Richárd.
Az első játékrészben Bartucz László, a másodikban Szente Gábor védett. Mindkét félidőben több gyors, „könnyű” gólt lőttek a tatabányai szélsők, Pásztor Ákos, Iváncsik Ádám és Kanyó Ádám.
Az első félidő 12. percében Kocsis Csaba álla felszakadt, több öltéssel kellett összevarrni. Ennek ellenére a beállós sérülése után még játszott.

TATABÁNYA CARBONEX KC: Szente, Bartucz, Pásztor Á. 4, Diaz 1, Iváncsik Á. 6 (1), Szabó Gy., Kocsis Cs. 3, Kanyó Á. 1, Szabó T. 1, Schneider P. 2, Gróf R. 2 (1), Rédei 4, Lele 2 (2), Pordán 1, Takács 4, Dénes, Nagy Sz. 3.

Debre Viktor: - Az volt a cél, hogy mindenki játsszon. Olyan összeállításban játszottunk, amiben mostanában nem nagyon. Megpróbáltam mindenkinek egyformán lehetőséget adni. A fiatalok is pályára léptek, akik velünk edzenek. Fontos meccseken persze nem így fogunk játszani. Ez a mai nagyjából 30 perc elég volt mindenkinek. Nem akartam túlterhelni a fiúkat. Meg akartam nézni hol tartunk.
- Egy hete kezdte a csapat a munkát. Milyen volt az előző néhány nap?
- Dolgos. Keményen edzettünk ma délelőtt is. Munkából játszottunk ma is. Igazából ez a délután a pihenő lett volna a játékosoknak. Holnap reggel megyünk tovább, dolgozunk. Jövő héten Szlovákiába is elutazunk. Három nap alatt három meccset játszunk majd. Jó erőfelmérő lesz. Akkor fogjuk igazán látni, hogy hol tartunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 11. 07:02, szombat | Életmód

EU20 - Koncertek, futóverseny, családi programok az évfordulón

Egész napos fesztivállal, benne futóversennyel, koncertekkel, családi programokkal várják a közönséget május 12-én a fővárosi Szabadság téren Magyarország EU-csatlakozásának 20. évfordulója alkalmából.

2024. Május 11. 07:00, szombat | Belföld

Magyar-kínai együttműködés a vasúti járműgyártás területén

Együttműködési megállapodást írt alá az Acemil Zrt. a világ egyik legnagyobb mozdony- és motorvonat-gyártójával, a kínai CRRC Zhuzhou Locomotive Co. Ltd.-vel - tájékoztatta a magyar társaság pénteken az MTI-t.

2024. Május 11. 07:00, szombat | Külföld

Az Egyesült Államok újabb 400 millió dollár értékű hadifelszerelést küld Ukrajnába az orosz offenzíva elleni védekezéshez

Az Egyesült Államok 400 millió dollár (mintegy 170 milliárd forint) értékű újabb fegyverszállítmányt és katonai felszerelést küld az ukrán hadsereg számára, közvetlenül a hadszíntérre.