Városlista
2024. június 16, vasárnap - Jusztin

Hírek

2013. Szeptember 26. 13:37, csütörtök | Helyi sport

Atlétika

Atlétika

Bajnoki címek és több dobogós helyezés az országos összetett bajnokságokról

Szeptember hónapban két korosztály országos összetett bajnoksága került megrendezésre Budapesten, ahol a TSC-Geotech atlétái több meglepetést okozva bajnoki és dobogós helyezésekkel térhettek haza.
Az első meglepetést a magasugró Gerencsér Ádám okozta, aki a nagyon erős junior mezőnyben tízpróba verseny második helyezését szerezte meg, míg testvére Gerencsér Martin a pontszerző 8.helyen végzett.
Sajnos csapatunk harmadik tagja (Kecskés Csaba) a távolugrás versenyszámánál megsérült, így nem lehetett értékelni csapateredményt, ahol viszont szintén dobogó-esélyes volt az egyesület csapata.

A junior összetett bajnokságot követően került megrendezésre a serdülő országos összetett bajnokság, ahol szintén sikerült a tarsolyba mind a három színű éremből.
A hétvége első napján 21-én szombaton a fiúk kezdték meg a bajnoki szereplésüket, azaz a 13 évesek csapata 600 pontos előnnyel utasították maguk mögé ellenfeleiket.
A csapat tagjai:
Salamon András, Tégi Benjamin, Ács Zsolt, Fejes Áron

A csapat tagjai az egyéni küzdelmekben is jeleskedtek. Salamon András második helyezést, Tégi Benjamin harmadik helyezést, Fejes Áron hetedik helyezést, míg Ács Zsolt hatodik helyezést szerezte meg a négypróba A-B és C variációiban.

A következő nap a lányok versenyéről szólt, ahol a 13 éves korosztály szintén jeleskedett. Válogatott gerelyhajító Schmölcz Mirtill nagyon szoros versenyben tudott bajnoki címet szerezni, míg Zámori Dorina szintén az előkelő hatodik helyezést szerezte meg.
A 13 évesek eredményei sokat sejtetőek a következő évekre tekintve.

Felkészítő edzők:
Kovács Eszter, Henyecz László, Schaffer Tamás, Salamon Zoltán

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 16. 10:33, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 24. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Június 16. 10:32, vasárnap | Sport

EURO-2024 - Háromgólos spanyol győzelem a horvátok ellen

A spanyolok remek első félidei játékkal 3-0-ra legyőzték a horvátokat a 17. labdarúgó Európa-bajnokság B csoportjának nyitófordulójában szombaton.

2024. Június 16. 10:31, vasárnap | Sport

EURO-2024 - Győzelemmel kezdtek a címvédő olaszok

A címvédő olasz labdarúgó-válogatott 2-1-re legyőzte az albán csapatot szombaton a Németországban zajló Európa-bajnokság B csoportjának nyitófordulójában, Dortmundban.

2024. Június 16. 10:29, vasárnap | Életmód

A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat a MOZ.GO Magyar Mozgókép Fesztiválon Veszprémben

A Semmelweis kapta a legjobb játékfilmnek járó díjat, a legjobb rendező pedig a film alkotója, Koltai Lajos lett a Veszprémben rendezett MOZ.GO filmfesztiválon.