Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Július 08. 07:01, szerda | Sport

Apa és fia egy raliautóban

Apa és fia egy raliautóban

Két év kihagyás után jó volt újra látni Vadkutyát azaz Nedecki Lászlót az Integra Group Rally-n. Tette ezt egyszem fiával a kisvadkutyával ifj. Nedecki Lackóval.

Vadkutyáékat kérdezem az idei első közös versenyük után.

Milyen érzés volt újra autóban ülni és nem mellékesen a fiad navigálásával?

Nedecki László: Fantasztikus érzés volt, nem mellesleg nagyon izgultam. Néha lányos zavaromban még a rajtokat is elhibáztam. Külön jó érzéssel töltött el, hogy az utánpótlás ilyen ügyesen navigál. Volt kitől megtanulnia, hiszen a nagybáttya Kovács Géza igen régóta diktálja a pályákat. Kezdetben nem találtam a féktávokat és a kanyar sebességgel is voltak problémáim, de a végére mindem a régi volt.

Hogy tetszett a csúszós nyálkás pálya, mert volt az eső is a verseny alatt.
Ifj. Nedecki László: Nagyon tetszett. Mindenhol ahol még nem akartuk ott is tudtunk (és mentünk is) keresztben autózni. Bár az elején még fura volt ugye a Suzuki után, de nagyon élveztem szuper volt.

Sikerült-e a gumiválasztás nektek, vagy inkább a nézőknek autóztatok?

Ifj. Nedecki László: A gumiválasztásunk ... ami a műhelybe éppen előkerült. (az időjárás miatt nem igazán lehetett jó gumit választani, mert kellett a száraz és a vizes gumi is) Próbáltuk a nézőket kiszolgálni, hiszen már mindenki ki volt éhezve kilométerekre.

Összességében hogy alakult az apa/fia összeállítással a verseny?

Nedecki László: Szerintem nagyszerű volt mind végig közös volt az összhang és mind a ketten ugyan olyan jól éreztük magunkat

Legközelebb hol indulsz?

- Legközelebb az OB Rallycross első futamán találkozhattok majd velünk a Kakucs Ringen július 11-12-én.

Szeretném megköszönni szervizcsapatunknak a precíz munkát, szponzorainknak és a szurkolóinknak a támogatást: Vadkutya család, Vadkutya Team, MNASZ Tehetség Gondozó Program, Gyöngyösi Gumiszerviz, Suzuki Kaiser, LONAX, KÉK-Kereszt Kisállatklinika, Szaniszló Gumiszerviz, Fram-Corr Kft., Incorr Metal Kft., Lemicro, Matricakell.hu, AlZink Kft., Egri Dobó István Gimnázium, MyDrink, Hajóka SportFotó, HBRK ASE Ózd, Lukács Kornél "Csucsu".

Fotó: Hajóka SportFotó

- Hajósi Miklós -

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok