Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Június 30. 14:15, csütörtök | Helyi

A köztisztviselőket köszöntötték

A köztisztviselőket köszöntötték

A köztisztviselők napja alkalmából a tatabányai önkormányzat vezetői a Városháza kiválóan teljesítő munkatársait köszöntötték. Idén az év köztisztviselője elismerést Schanzenbacherné Monori-Kiss Andrea, a városüzemeltetési irod

Az ünnepségen Schmidt Csaba polgármester úgy fogalmazott, nehéz éven van túl a Polgármesteri Hivatal, hiszen az önkormányzati rendszer átalakítása már elkezdő-dött, ugyanakkor még folyamatban van. Ezt követően a kiemelkedő teljesítményt nyújtó dolgozókat méltatta a polgármester: az év köztisztviselője Schanzenbacherné Monori-Kiss Andrea irodavezető mellett jutalomban részesült még Fenyvesi Veronika oktatási irodavezető és Komlós Piroska lakásgazdálkodási irodavezető is.
Dr. Bene Magdolna címzetes főjegyző szintén elismerően szólt a Polgármesteri Hivatal dolgozóinak munkájáról. Kiemelte, a város polgárait és a testületet egyaránt segíteniük kell.
Az ünnepségen megköszönték még a nyugdíjba vonuló kollégák munkáját is. Dr. Bödecs Eszter, Fancsaliné Varga Mária, Hanákné Győri Éva, Kovács Zoltánné, Molnár Károlyné, Nagy Éva, Németh Sándor, Oláhné Smudla Anikó, Pokorny Vilmosné és Tóth Tihamérné búcsúzott a kollégáktól és a hivatali munkától.

A köztisztviselők napja alkalmából 2011. július 1-jén, pénteken a Polgármesteri Hivatal zárva tart.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya