Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2014. Június 17. 09:20, kedd | Helyi
Forrás: www.tatabanya.hu

A hétvégén újra sörfesztivál

A hétvégén újra sörfesztivál

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén háromnaposra bővül a Tatabányai Sörfesztivál, melyet június 20-22-ig második alkalommal rendeznek meg a városközpontban.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén háromnaposra bővül a Tatabányai Sörfesztivál, melyet június 20-22-ig második alkalommal rendeznek meg a városközpontban. A programok között minden korosztály megtalálja a megfelelőt: a legkisebbeket vidámpark és játszótér, a fiatalokat könnyűzenei koncertek és sportbemutatók, míg az idősebb korosztályt hagyományőrző együttesek és Kovács Kati koncertje várja. Az idei évben újdonság, hogy több szponzor is támogatja a rendezvényt – hangsúlyozta a polgármester, aki a színvonalas kikapcsolódást ígérő programok közül a péntek esti lézershow-t emelte ki.

Sámuel Botond, a szervező Agora Nonprofit Kft. ügyvezetője aláhúzta: a rendezvény legfőbb támogatója a város, mellette pedig olyan cégek szponzorálják a programokat, mint az Otto Fuchs Hungary Kft, az SCS Stahlschmidt Cable Systems Kft. és a Forrás Rádió, utóbbi születésnapját is ünnepli a sörfesztiválon. A kora tavasszal kezdődött fesztiválszezon a Sörfesztivál után is folytatódik Tatabányán: a Szent István Napok, a Bányásznapok és a Faszénfesztivál a következő hónapokban várja a látogatókat – tette hozzá Sámuel Botond.

A programok az Árpád Hotel előtti útkereszteződésnél lévő nagyszínpadon, illetve az Árpád téren felállított kisszínpadon zajlanak majd, míg a sportbemutatók a Megyeháza parkoló felé vezető lépcső aljánál lesznek, hogy fentről jól lehessen látni a produkciókat. Az idei fesztiválon több sörcsap lesz a korábbinál, nagyobb és szélesebb választékkal. A fő fellépők: Magna Cum Laude, Kowalsky meg a Vega, Kovács Kati, Bogi, Szirota Dzsennifer, a sport területéről a Face Team és tűzzsonglőrök. Péntek este az utcabál előtt lézershow-t láthatunk, és a vidámpark is kiegészül: a hagyományos játékok mellett az óriáskereket is kipróbálhatjuk. Mindezeken kívül szombat délután a PartyBike-ra is felpattanhatunk: a sörbiciklit minimum 8 ember hajtja, a különlegessége pedig az, hogy tekerés közben lehet sörözni.

A programokról bővebben itt olvashat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya