Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2022. Május 11. 06:00, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

8 éves unokahúgával folytatott viszonyt egy zalai férfi

8 éves unokahúgával folytatott viszonyt egy zalai férfi

Szexuális erőszak és visszaélés miatt emeltek vádat egy férfi ellen, aki unokahúgát annak nyolcéves korától nemi vágyának kielégítésére használta - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Pirger Csaba közölte: az 1998-ban született sümegcsehi férfi rendszeresen a szobájába hívta játszani az akkor még csak nyolcéves unokahúgát. A vádlott kezdetben a kislányt az ölébe ültette és masszírozta, később pedig meztelenül az ágyra fektette, hogy nemi vágyát kiélje rajta.

Az évi három-négy találkozásuk néhány évvel később az akkor 12 éves lánynak kezdtek kellemetlenné válni. Tavaly nyáron rokonai előtt is felfedte a történteket.

A Keszthelyi Járási Ügyészség folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak és folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés bűntette miatt emelt vádat a férfi ellen.

Címkék: pedofil, vádemelés, Zala

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:36, kedd | Belföld

1,7 százalékkal nőtt a GDP

A bruttó hazai termék (GDP), a gazdaság teljesítménye 2024 első negyedévében 1,7 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden első becslése alapján.

2024. Április 30. 08:30, kedd | Belföld

MÁV-Volán: május 1-jén ünnepnapi menetrend szerint közlekednek a vonatok

Május elsején a vonatok az ünnepnapi menetrend szerint közlekednek, másnap már a megszokott munkanapi menetrend érvényes - tudatta a MÁV Zrt. kedden az MTI-vel.

2024. Április 30. 08:28, kedd | Belföld

Maruzsa Zoltán: cél a köznevelés digitalizációja

A kormány ebben a ciklusban a magyar köznevelés digitalizációját tűzte ki célul - jelentette ki a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára hétfőn Szolnokon.

2024. Április 30. 08:26, kedd | Belföld

Agrárminiszter: a brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán

A brüsszeli elit feláldozta az európai gazdálkodókat a környezetvédelem oltárán, tehát alapvető változásra van szükség az uniós mezőgazdasági politikában, ami csak a jelenlegi brüsszeli elit leváltásával érhető el