Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Február 13. 14:47, hétfő | Helyi sport

TSC birkózó szakosztály legfrissebb hírei

TSC birkózó szakosztály legfrissebb hírei

A Tatabányai Sport Club birkózó szakosztálya versenyzői és edzői nem csak a szőnyegen jeleskedtek, hanem egyéb területeken is sikereket értek el az utóbbi időben.

Nevezetesen egy Budapesten rendezett országos versenybírói konferencia keretében kapott tovább képzést a mintegy 60 regisztrált hazai birkózó bíró, ahol a Tatabányai Sport Club színeit Szabó Róbert és Csík Annamária képviselte. Bacsa Péter vezette bíróbizottság a 2012. év új szabályairól tartott előadásokat és megtörtént a 2011. év értékelése is. Nagy örömünkre a „2011-es év fiatal bírója” kitüntető címet a tatabányai illetőségű Szabó Róbertl érdemelte ki . A bíróbizottsági elnök indoklásában megemlítette, hogy Robi hosszú idő óta kimagaslóan magas színvonalon teljesít a versenyeken, és ezért teljesen megérdemelten részesül a kitüntető címben.

Szombathelyen, a Grand Prix világkupa néven 2012. február 11.-12. több mint 20 ország részvételével egy nagy nemzetközi verseny bonyolítottak le. Az ünnepélyes megnyitó keretében Dr. Hegedűs Csaba olimpiai bajnok, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke, elismerésben részesítette a 2011 évben nemzetközileg legjobban teljesítő magyar birkózókat. Itt is nagy sikert aratva a Tatabányai Sport Club birkózója Turák Pál lett 2011. év legjobb versenyzője a veterán kategóriában a világbajnoki III. helyezésével.
A szakosztály és az egyesület gratulál a két kiváló sportembernek, akik egyben a birkózó szakosztály utánpótlás edzői is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 07:31, kedd | Kék hírek

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő utat

Átadták a Sopront északnyugat felől elkerülő, 3,6 kilométer hosszú, 8647-es számú utat hétfő délután.

2024. Május 07. 07:29, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: az Európai Unió bővítésének felgyorsítása lesz a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb célja

Az Európai Unió (EU) bővítésének felgyorsítását nevezte a magyar uniós elnökség egyik legfontosabb céljának a külgazdasági és külügyminiszter a Facebook-oldalán hétfő este.

2024. Május 07. 07:25, kedd | Sport

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiára és paralimpiára tervezett ruhakollekcióit

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiai és paralimpiai ruhakollekcióit hétfő este a Várkert Bazárban.