Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. Szeptember 26. 10:38, hétfő | Helyi sport

Öt gólos vereség a Csurgótól

Öt gólos vereség a Csurgótól

Fantasztikus hangulatú mérkőzésen, kemény csatában 13–13–as félidő után 21–26–ra nyert a Csurgó Tatabányán, a Földi Imre Sportcsarnokban, szombaton este.

Debre Viktor együttese egyre csak fogy, hiszen Bodó Richárd kezén továbbra is ott van a gipsz. Iváncsik Ádám ugyan meggyógyult, ám Pásztor Ákos térde megsérült, így Ő sem léphetett pályára ezen a találkozón. Sőt, Lele Ákost is le kellett cserélni a második félidő 3. percében, aki ezután amérkőzés második félidejét a kispad mellett, felpolcolt, beborogatott lábbal töltötte. A fiatal átlövő a találkozó vége után azonnal kórházba ment, röntgenre, vizsgálatra.
- Megröntgeneztek, szerencsére nincsen törés. Azt mondták, hogy a talpam talpfejtől, sarokig meg van zúzódva. Pihentetnem kell, elvileg 10 – 12 nap. – mondta Ákos a vizsgálatok után. - A legelső támadásnál egy felugrás után rossszul, a sarkamra érkeztem. Nagy ütést éreztem, de akkor még azt gondoltam nincsen semmi baj. Amikor később irányt változtattam beleszúrt, éreztem, hogy nagyon fáj. Az első félidőben még tudtam játszani, igaz lábujjhegyen futottam, elég érdekesen nézhettem ki. A félidei szünetben lemerevedett vagy nem is tudom, és akkor már lábra sem tudtam állni.

TATABÁNYA CARBONEX KC - CSURGÓI KK 21 – 26 (13 – 13)

Tatabánya Carbonex KC: Szente, Bartucz (kapusok), Diaz 7, Iváncsik, Harsányi 5 (1), Szabó Gy., Szabó T., Kanyó Á. 4, Rédei 1, Lele 2, Pordán 1, Takács, Dénes 1
Edző: Debre Viktor

Csurgói KK: Nebojsa, Paul (kapusok), Simon, Széles 2, Pavlovic 5, Oláh 8, Miss 1, Országh 1, Katzirz 3, Szöllősi 4, Nagy M. 2.
Edző: Bakó Botond

Kiállítások: 6x2 perc ill. 7x2 perc
Büntetők: 1/1 ill. 2/2

Debre Viktor: - Erősebbek voltak, többen voltak és felőröltek bennünket. Azt kell, hogy mondjam, hogy az erősebb csapat nyert. Ez ma így alakult… A vereség ellenére voltak jó benyomásaim. Küzdöttünk, harcoltunk, sokáig ott voltunk. A második félidőben, amikor Lele Ákost le kellett hoznom, már nem láttam olyan szépnek a dolgot. Nem maradt lövőm. Rédei Pistát egyszerűen nem tudtam lecserélni, pedig rajta látszik, hogy Ő még nem bír teljes mérkőzést. Egyértelmű a dolog, kevesen voltunk, nem tudtam cserélni sem. Tudomásul kell venni, hogy a Csurgó nagyon megerősödött. Minden posztra két játékosuk van, magasak, erősek. Úgy gondolom, hogy az első félidőben még jó volt, a végére elfogytunk, elfáradtunk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.