Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Október 18. 05:00, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Skót dobó lesz és perel az eltiltott Fazekas

Skót dobó lesz és perel az eltiltott Fazekas

Amerikában népszerű.

Noha nyolc helyett hat évre csökkentették eltiltását, nem fog már visszatérni a diszkoszvetés mezőnyébe a londoni olimpia előtt – mint kiderült, nem szándékosan doppingoló atléta, Fazekas Róbert.

– A nyár elején, amikor pozitív lett a doppingtesztem, és a bécsi laborban elvégezték a B-próbát, kértük, hadd vizsgáltathassak be néhány általam használt táplálék-kiegészítőt és élelmet. Az ügyvédem megbízott egy szakembert, aki javaslatot tett a szerek vizsgálatának sorrendjére, hiszen nem volt mindegy, hány tesztet kell finanszíroznom. Egy vizsgálat ezerkétszáz euró. Már az első szer tesztelése eredményt hozott, kiderült, abból került a szervezetembe a sztanozolol. Igaz, hogy doppingolásra alkalmatlan mennyiség volt benne, a szabályok szerint azonban ez sem jelenti azt, hogy versenyezhetek – idézi a Nemzeti Sport Fazekas Róbertet, aki nem nevezi meg az adott étrend-kiegészítőt, mert ügyvédje jogi lépéseket készül tenni gyártója ellen.
Fazekas 43 évesen már nem tér vissza a diszkoszvetés világába, inkább az úgynevezett skót felföldi játékokon próbálja ki magát: nyolc dobószámban kapnak pontokat a versenyzők. A sorozat rendkívül népszerű: egy amerikai versenyre 2011-ben három nap alatt százötvenezer néző látogatott ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.