Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2019. Január 03. 07:40, csütörtök | Sport

Rally: Élveztük minden percét!

Rally: Élveztük minden percét!

Évbúcsúztatónak tökéletes verseny volt, nyilatkozta Dudás Gergő a Szilveszter Rallye után.

20. Szilveszter Rallye - 2018.12.27-29.

Véget ért a háromnapos Szilveszter Rallye számodra és a csapatod számára. December 27-én egy délutáni teszttel indítottál Tiánnal. Mire volt ez elég?

- Aznap döntöttük el, hogy elindulunk a teszten, megnézzük milyen lett az autó. Vizes körülmények között tudtunk tesztelni, amiben rengeteg sáros rész is volt. A keskeny út kialakítása miatt letették az autókat az aszfalt mellé, így csupa sár lett pár lassító. Mindenesetre sokat segített, kicsit megmozgattuk magunkat és az autót!

Másnap délelőtt két gyors várt rátok, abból egyet szemerkélő esőben teljesítettetek. Hogy sikerült végig találnotok a pályán?

- Mi mind a két gyorsot szakadó esőben teljesítettük, ami a jó időeredmény lehetőségét elvette tőlünk. Így teljes mértékben a csapatásra tettük fel a kártyákat. Jól éreztük magunkat, hihetetlen jó a Ringen menni! Nagy élmény, az biztos. A szűk részek annyira nem feküdtek a Mitsubishinek, de a Hungaroring bepótolta az élményeket.



A verseny utolsó napjára maradt még négy gyors számotokra, ebből kettő körgyors volt. Sikerült jót csapatnotok?

- Élveztük minden percét, voltak necces pillanataink, de rengeteg szuper élménnyel és barátokkal is gazdagodtam a Szilveszter Rallye alatt! Évbúcsúztatónak tökéletes volt.

Végezetül a Szilveszter Rallye-t miként értékeled?

- Év végi buliversenynek és évzárásnak tökéletes volt. Nagyon élveztük, tudtunk vízen és szárazon is autózni. Sikerült picit többet kommunikálni olyan emberekkel, akikkel évközben annyira nincs lehetőségünk.

Partnereink segítségét köszönjük: CloneGsm, Well Done, Prometric Test Center, Stage light theatre szociális szövetkezet, DepArt Productions Nonprofit Kft., Ticket shop Hungary, Bakerlit Multi Art Center, Üvegkalmár, Dream-Light - Theatre Bt, 383 the kopjary water, Multi Copy.

- Hajósi Miklós -

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok