Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Július 27. 09:59, csütörtök | PR

Öt különleges férfi kiegészítő

Öt különleges férfi kiegészítő

Biztosan már veled is történt olyan, hogy nem volt ötleted, amikor ajándékot kellett volna választanod párodnak.

Azonban vannak olyan kiegészítők, amik sosem mennek ki a divatból, hiszen időtállóak és napi rendszereséggel lehet őket használni. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk öt olyan kiegészítőt, aminek biztosan minden féri örülne, ha ezek közül kapná valamelyiket ajándékba.

Pénztárca

A legtöbb férfi pénztárcában tárolja a szükséges iratokat, bank kárytát és természetesen a pénzt is. Azonban nem mindegy, hogy milyen típusú pénztárcát választunk, hiszen manapság már rengeteg különböző stílusú darab közül lehet válogatni. A dán webshopban minden stílusú és árkategegóriájú darabot megtalálunk a különböző igényeknek megfelelően, hiszen minden embernek más és más igényei vannak egy pénztárcával szemben is. A legtöbb darab igazi bőrből készült és az elegendő tárolási helyen kívül praktikus kialakítással rendelkezik.

Karkötő

Manapság egyre több férfi visel különféle karkötőt, hiszen azon kívül, hogy vagány, egyszerre stílusos és kifinomult. Pár évvel ezelőt sok férfi úgy gondolta, hogy ékszert viselni túlságosan nőies megjelenést kelt, azonban mostanra ez nagy mértékben változott. Természetesen fontos tudnunk, hogy ékszerek terén is igaz a mondás, hogy a kevesebb néha több. Manapság már az acél karkötőktől kezdve a paracord karkötőkön át a horgonyos karkötőkig minden fajta darab megtalálható, így biztosan mindenki talál számára megfelelő darabot.

Táska

A legtöbb esetben egy férfi ritkábban hord táskát, mint egy nő, azonban egy olyan kiegészítőre mindenkinek szüksége van, amibe a fontos holmikat bele tudja tenni, hiszen nincs annál rosszabb, mint amikor kézben kell hordozni a dolgainkat. Lehet az hátizsák, laptoptáska, sporttáska, de akár válltáska is a Trendhimnél minden fajta darab közül tudunk válogatni. Minden bőr táska tartós minőségi bőrből készül, ami lehetővé teszi az általunk választott darab hosszan tartó használatát. Minden terméket 1-5 munkanap alatt ingyenesen kiszállítanak és 365 napig pénzvisszafizetési garanciát is vállalnak a csomag árától és méretétől függetlenül.

Nyakkendő

Természetesen attól is függ, hogy milyen rendszereséggel visel párunk elegáns öltözetet, azonban egy nyakkendővel nem tudunk hibázni. Ezzel a kiegészítővel
nemcsak divatos és elegáns lesz, de saját személyiségét is ki tudja fejezni.
Azonban a nyakkendő viselésnél is van pár fontos szabály, amit fontos betartani. Az első és legfontosabb, hogy a nyakkendő az öv vonaláig érjen és ne lógjon ki az ing alól hátul. A másik fontos szabály, hogy az öltöny színével harmonizáljon a nyakkendő, ne olvadjon túlságosan bele az ingbe, de ne is legyen túl hivalkodó.

Hózentróger

A nadrágtartókat más néven hózentrógereket már több száz éve alkalmazzák öv helyett, hiszen sokkal kényelmesebb és ezen kívül nagy mértékben feldobja az öltözetet. Az utolsó pár évben veszített népszerűségéből, hiszen sokan régiesnek gondolták, azonban manapság újra divatba jött. Azon kívül, hogy nagyon kényelmes, különlegesnek is mondható és igazi egyéniséget ad viselőjének.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat