Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2011. November 18. 15:12, péntek | Helyi önkormányzati

Novemberi Környezeti Nevelési Konferencia

Novemberi Környezeti Nevelési Konferencia

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata és a MTESZ Komárom-Esztergom Megyei Szervezet a Tudomány Napjához kapcsolódó hagyományos rendezvényén „A hazai klímapolitika és a környezeti fejlesztések összefüggései az oktatással” címmel tartott konferenciát Tatabányán.

A megnyitón Schmidt Csaba, Tatabánya Megyei Jogú Város polgármestere köszöntötte a konferencia részvevőit. Első előadóként Bencsik János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Klíma- és Energiaügyekért Felelős államtitkára lépett a pódiumra és tartotta meg „Biztonságos és fenntartható energiaellátás” címmel előadását.
Az „Edutus Főiskola innovációi, energetikai oktatási tervei, a zöld egyetemmé válás tervei, hallgatók toborzása” volt a témája a következő előadónak, Prof. Dr. Bartók Istvánnak, az Edutus Főiskola (korábban Modern Üzleti Tudományok Főiskolája) rektorának.
Rövid szünetet követően Dr. Jelen Tamás, az Északdunántúli Vízmű Zrt. vezérigazgatója „A víz, mint érték, a vízmű fejlesztési tervei, a lakossággal és az intézményekkel kapcsolatos kommunikációja” címmel tartott előadást.
„A Vértes Volán Zrt. fejlesztési tervei, a lakossággal és az intézményekkel kapcsolatos kommunikációja” kapcsán Németh Tamás Vezérigazgatója tartott tájékoztatót a konferencia hallgatóságának.

A konferencia zárásaként ajándéksorsolást tartottak a jelenlévő résztvevők között.

Felső kép első sor: Bencsik János, Schmidt Csaba, Németh Tamás
Cikkben:Prof. Dr. Bartók István,Dr. Jelen Tamás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Külföld

Hivatalos meghívásra előre be nem jelentett látogatást kezdett Elon Musk Kínában

Elon Musk, a Tesla elektromosautó-vállalat vezetője a kínai nemzetközi kereskedelmi tanács meghívására előre be nem jelentett látogatást kezdett vasárnap az ázsiai országban, és találkozik magas rangú kínai vezetőkkel -

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Sport

Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt az NB1-ben, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel szemben.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón: