Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Július 20. 19:00, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

Meghosszabbították a nyomozást veronai buszbaleset ügyében

Meghosszabbították a nyomozást veronai buszbaleset ügyében

Továbbra sincs gyanúsított a veronai buszbaleset ügyében, a rendőrség szeptember 21-ig hosszabbította meg a nyomozást - derül ki az Országos Rendőr-főkapitányságnak az MTI megkeresésére csütörtökön küldött válaszából.

Az MTI azzal kapcsolatban kereste meg a rendőrséget, hogy az ügyben indult nyomozás határideje kedden járt volna le, ezt hosszabbították meg 60 nappal.

Válaszában az Országos Rendőr-főkapitányság azt írta: a veronai buszbalesettel összefüggésben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A nyomozás érdekeire hivatkozva a rendőrség az eljárásáról bővebb tájékoztatást nem adott.

Január 20-án éjjel az olaszországi Verona közelében szenvedett balesetet egy magyar fiatalokat szállító autóbusz. A buszon ötvenhatan utaztak: 43 gyermek, 11 felnőtt és a két sofőr. A szerencsétlenségben tizenheten meghaltak. A buszon többségében a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói, volt diákok, tanárok és egyikük családja utazott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:51, szombat | Belföld

Orbán Viktor: amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán.

2024. Április 20. 09:49, szombat | Belföld

BMW-Lufthansa megállapodás: nagyobb repülők közlekednek Debrecen és München között

A debreceni autógyárát érintő társasági szerződést kötött a BMW Group a Lufthansa légitársasággal, ennek értelmében nagyobb befogadóképességű repülőket közlekedtetnek Debrecen és München között hétfői és pénteki napokon

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.