Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. November 06. 08:42, kedd | Helyi

LÉGY A MUNKATÁRSUNK!

LÉGY A MUNKATÁRSUNK!

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság olyan fiatalok jelentkezését várja, akik érdeklődnek a rendőri hivatás iránt és szeretnének csatlakozni a megye rendőri állományához.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet járőrtárs beosztások betöltésére a megyei rendőr-főkapitányság szerveinek közrendvédelmi állományába, ezért iskolarendszeren kívüli képzést indít. Akik jelentkeznek és a felvételi követelményeket – 18. betöltött életév, magyar állampolgárság, érettségi megléte, büntetlen előélet, orvosi, fizikai- és pszichológia felmérés – teljesítik, úgynevezett moduláris képzés során sajátíthatják el a rendőri hivatás alapjait. A felvételt nyert fiatalok az első két hónapot, mint munkavállalók teljesítik, tehát már a kezdetekkor munkabért kapnak. A második hónaptól kezdődően – önálló intézkedési jogosultság nélkül - mint próbaidős őrmesterek, járőrtársak teljesítenek szolgálatot a megye területén. A képzés első üteme 11 hétig tart, ezt követően 5 év áll a járőrtársak rendelkezésére, hogy megszerezzék az OKJ-s rendőr végzettséget.

A pályázat pontos feltételeit a mellékelt dokumentum tartalmazza, azzal kapcsolatban érdeklődni a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán lehet Horváth Attila r. alezredes úrnál a 34/517-716-os telefonszámon.

A cikkhez kapcsolódó dokumentumok: PÁLYAZATI FELHÍVÁS KOMÁROM.pdf

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya