Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Szeptember 26. 11:14, hétfő | Helyi sport
Forrás: InfóTatabánya

Karitatív futás az önkéntességért! (Képgalériával)

Karitatív futás az önkéntességért! (Képgalériával)

A Magyar Vöröskereszt idén első alkalommal rendezte meg a karitatív futóversenyt a Csónakázó tónál.

Az időjárás is kegyeibe fogadta a szombat délelőtt megrendezett futóverseny résztvevőit. A nevezési díj egy csomag tartós élelmiszer volt, amit a Magyar Vöröskereszt a rászorulók között fog szétosztani.
Először az ovisok álltak rajthoz, nekik 200 méter volt a táv. Ezután következett a 6-11 éves korcsoport, nekik már körbe kellett futni a Csónakázó tavat, ami 800 méter. A nőknek és a férfiaknak pedig már 2-2 kör volt a táv.
Az ovisoknál a 11 induló közül Székely Anna ért be először a célba, megelőzve a fiúkat. Az iskolásoknál már több mint 20 induló volt,itt Marx Dominik vehette át a győztesnek járó kupát. A nőknél és a férfiaknál egyaránt a Sprint Futóklub tagja, név szerint Herendi Anikó és Lamatsch János győzött, de ők nagyon sportszerűen felajánlották a 2. helyen beérkezett fiatal és amatőr futóknak a serleget.


Azok a versenyzők se szomorkodtak, akik nem nyertek, mert az összes (több mint 60) induló érmet kapott ajándékba a szervezőktől.

Jövőre folyt. köv.!

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben