Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2018. Március 18. 13:11, vasárnap | Belföld
Forrás: police.hu

Heroinnal bukott le – kiszagolta a kutya

Heroinnal bukott le – kiszagolta a kutya

A Szeged Határrendészeti Kirendeltség kutyavezetője csaknem egy kilogramm heroint talált egy szerb személyautóban elrejtve szombaton. A sofőrt őrizetbe vették.

A 28 éves L. Nikola egy szerb honosságú személyautóval március 17-én nem sokkal 8 óra előtt jelentkezett belépésre a Röszke autópálya-határátkelőhelyen. A gyanúsított járművét a rendőrök kábítószer-kereső kutyával vizsgálták át, melynek során a négylábú az autó műszerfalánál jelzett.

A kutyavezető az autóban elrejtve csaknem egy kilogramm kábítószergyanús anyagot talált. A csomagból vett mintán a gyorsteszt heroinra pozitív eredményt mutatott.

A férfi ellen a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon kábítószer birtoklása miatt indult eljárás. A nyomozók a feltételezett elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, majd az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek az előzetes letartóztatásának indítványozására.

Címkék: heroin, kutya, röszke, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 13:38, szerda | Belföld

Sulyok Tamás: Karikó Katalin kiviteles büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak

Karikó Katalin kivételes büszkeséget szerzett nekünk, magyaroknak - jelentette ki az államfő kedden Szegeden.

2024. Április 17. 13:37, szerda | Belföld

Meteorológia: az ország egyes részein 24-25 Celsius-fokkal van hidegebb, mint hétfőn

Az ország egyes részen 24-25 Celsius-fokkal volt hidegebb kedd délután, mint hétfőn - derül ki a HungaroMet Zrt. kedd délutáni Facebook-bejegyzéséből.

2024. Április 17. 09:48, szerda | Belföld

NAK: Veszélyes lehet a fogyasztókra az ellenőrizetlen ukrán élelmiszer

Miközben az Európai Bizottság a saját termelőitől a világ legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírások betartását követeli meg, a szalmonellával fertőzött ukrán csirkehúst korlátozások nélkül beengedi.

2024. Április 17. 09:47, szerda | Belföld

Németh Szilárd: Európában a magyar családok kapták legolcsóbban az áramot és földgázt

A rezsicsökkentésnek köszönhetően 2024 márciusában Európában a magyar családok kapták legolcsóbban a háztartási villamos energiát és földgázt