Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2011. Szeptember 16. 09:03, péntek | Helyi sport
Forrás: carbonexkc.com

Hazai pályán magabiztos győzelem, idegenben vereség Kecskeméten

Hazai pályán magabiztos győzelem, idegenben vereség Kecskeméten

A Földi Imre Sportcsarnokban, könnyedén győzött a Tatabánya Carbonex KC az előző szezonban a Kecskemét ellen. A 16. fordulóban, idegenben aztán nem várt vereséget szenvedett.

Szeptember 17-én, szombaton 18 órától Kecskeméten lép pályára a Tatabánya Carbonex együttese.
Az előző szezonban a 3. és a 16. fordulóban találkozott a két csapat. Szeptemberben 20-16-os félidő után 40-28-ra nyert a Carbonex, Tatabányán. Akkor Halász nyolcszor, Harsányi ötször, Kekezovic hétszer, Tomas Urban ötször volt eredményes. A kecskemétieknél Dobó hetet, Simon ötöt lőtt.
Decemberben Kecskeméten Avar György együttese nyert. A tatabányai fiúk ugyan vezettek a félidőben 12-13-ra, ám a végén 28-26-os győzelemnek örülhettek a hazaiak. Bajusz, Simon, Szabó P. és Vancsics szórták a gólokat. Az akkori Carbonexben Halász volt a legeredményesebb, hét találattal.
Debre Viktor: - A védekezésünknek egységesnek és keménynek kell lennie, az indításainknak ugyanúgy kellene működnie, mint a Mezőkövesd ellen. Mindenképpen kellene 4-5 játékos, aki jó teljesítményt nyújt.
Szente Gábor: - A következő két mérkőzés nem lesz egyszerű. Szerintem, ha Kecskeméten nyerni tudunk, akkor, az lökést adhat egy Csurgó elleni rangadóra. De nem szabad lebecsülni a Kecskemétet. Mi ott mindig megizzadunk, vagy pont nélkül jövünk haza. Persze egy sorozatnak mindig meg kell szakadnia.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.