Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. November 25. 10:08, péntek | Helyi sport

Harsányi Gergely komoly mérkőzést vár vasárnap

Harsányi Gergely komoly mérkőzést vár vasárnap

Harsányi Gergely ugyan büntetőket hibázott az Orosháza ellen, ám hét góljával ő volt a legeredményesebb tatabányai. A szerdai bajnoki mérkőzésen folytatta győzelmi sorozatát a Debre – legénység.

- Azt gondolom, hogy nagyon komolyan vettük a mérkőzést, hiszen tudtuk, hogy nekünk van csak veszíteni valónk. – mondta a találkozó után a válogatott szélső. - Szerettünk volna egy nagyon szép sorozatot tovább folytatni. Azt gondolom mindenki tisztességesen odatette magát és taktikus játékkal sikerült nyernünk Orosházán. Mindenki tudott játszani. Voltak olyan elemek is, amit át tudunk majd vinni a göppingeni meccsre.
- Jó bemelegítés volt ez a mérkőzés a vasárnapi találkozóra?
- Ismerem őket és követem is a csapat életét. Az előző szezonban a klub életének legszebb eredményét érték el, hiszen a 18 csapatos Bundesligában az ötödik helyet szerezték meg. Ráadásul megnyerték az EHF – Kupát, így címvédőként érkeznek hozzánk. Igaz ezt a szezont kicsit döcögősebben kezdték, de mostanra talán minden sérültjük felépült. Pont egy olyan szakaszban érkeznek hozzánk, amikor nagyon erősek és az utóbbi mérkőzéseiket megnyerték.
- Eljutottak a hírek a Carbonexről, Németországba? Tudják például, hogy a Pick – Szegedet is meg tudtátok verni?
- Tudják és nagyon komolyan is veszik a vasárnapi mérkőzést. Engem már a vezetőségből is hívtak és újságírók is kerestek. Tudják az eredményeinket. Szerintem nagyon komoly mérkőzés várható itthon is, és kint is, ahol valószínű több ezres teltház vár ránk.
A Tatabánya Carbonex KC – Frisch Auf! Göppingen EHF – Kupa mérkőzés november 27 – én, vasárnap 18 órakor kezdődik a Földi Imre Sportcsarnokban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 06:43, péntek | Belföld

Nagy Márton: Magyarországon minden adott, hogy Kína logisztikai központja legyen

Magyarországnak versenyképessége javítása érdekében szüksége van a kínai kapcsolatokra, a két ország közötti együttműködés erősítésére

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 06:38, péntek | Belföld

A Balatonnál az új építésű lakások átlagos négyzetméterára a 3,2 millió forintot is elérheti

A Balaton-parton háromszoros az árkülönbség a legolcsóbb és legdrágább települések új építésű projektjei között: