Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Január 26. 14:03, csütörtök | Helyi sport

Győzelem a THAC ellen

Győzelem a THAC ellen

Szente Gábor tüszős mandulagyulladása, Harsányi Gergely válogatottbeli szereplése miatt nem állt Debre Viktor rendelkezésére szerdán délután.

A Tatabánya Carbonex KC a THAC ellen játszott edzőmérkőzést a hét közepén. A szlovákiai tornagyőzelem után kicsit fáradtan, és „összekeverve” játszott a Tatabánya.
A Carbonex Bartucz – Pásztor, Rédei, Pordán, Diaz, Lele, Kanyó összeállításban kezdte a Tata elleni mérkőzést. Bartucz ziccereket védett, Ivo Diaz vezérletével pedig szinte percek alatt kétszer annyi gólt lőtt a Carbonex, mint a THAC. 15 perc után „sort cserélt” Debre Viktor. Bartucz, Gróf, Rédei, Dénes, Bodó, Kocsis, Iváncsik összeállításban támadtak a tatabányai fiúk. 5 – 3, 8 – 4, 12 – 7, 14 – 8 után 17 – 12 – vel zárult az első félidő.
A második játékrészben Kocsis Dániel állt a kapuban, mellette Gróf Richárd és Nagy Szabolcs is lehetőséget kapott. Schneider Patrik pedig erre a meccsre Kanyó Antal csapatát erősítette.
Ekkor több tatabányai ziccer kimaradt, több hiba csúszott a játékba, de mindenki lehetőséget kapott, és ezúttal ez volt a lényeg.
A találkozó végeredménye: Tatabánya Carbonex KC – THAC 34 – 28

Tatabánya Carbonex KC: Bartucz, Kocsis – Pásztor 2, Diaz 5, Iváncsik 6, Bodó 2, Kocsis 4, Kanyó 1, Rédei 5, Lele 3 (1), Pordán 3, Takács 3, Szabó Gy., Nagy Sz., Dénes, Gróf R.

THAC: Czérna, Kovácsovics, Melhardt, Sütő 2, Kanyó Balázs, Kanyó Bence 3, Benis B. 2, Bodnár 2, Szám 5, Lehőcz, Hodi – Pongrácz, Kiss 7 (2), Hajdu 2, Schneider P. 3

Debre Viktor: - Reggel edzettünk is, és az látszott a fiúkon, hogy elég fáradtak voltak. De ez még pont belefért, mert jövő héten, szerdán van az első mérkőzésünk. Éppen most lehetett őket még terhelni. Mindenki lehetőséget kapott a THAC ellen. Például olyan játékosok is védekeztek, akik egyébként nem szokták. Kiszaladgálták magukat a fiúk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: